Antena Meniu Search
x

Emoţionant! Doi gemeni abandonaţi în Călăraşi şi-au regăsit mama după 26 de ani

La 26 de ani, Ionuţ şi-a strâns pentru prima oară în braţe mama. După 5 ani de căutări, şi-a găsit familia şi a venit din Malta să o cunoască. El şi fratele lui geamăn, erau doar nişte bebeluşi când au fost abandonaţi.

Vezi și

La 26 de ani, Ionuţ şi-a strâns pentru prima oară în braţe mama. După 5 ani de căutări, şi-a găsit familia şi a venit din Malta să o cunoască. El şi fratele lui geamăn, erau doar nişte bebeluşi când au fost abandonaţi.

După 26 de ani, mama şi fiul se strâng pentru prima oară în braţe. Ionuţ a venit de la aproape 2.000 de km distanţă, din Malta, ca să-şi cunoască familia. El şi fratele lui geamăn, Ciprian, au fost daţi la casa de copii imediat după naştere.

CORINA, mamă:

Mă simt vinovată. Cum au fost şi ceilalţi copii ai mei, aşa au fost şi ei, însă nu se cresc doi cum se creşte unu. Nu aveam, trăiam de azi pe mâine...

Pe acelaşi subiect

Nu sunt supărat pe ea. Dar suferinţa prin care am trecut la orfelinat a fost groaznică. Îmi amintesc totul de atunci, dacă încep nu mă mai opresc, spune Ionuţ.

Suferinţa prin care a trecut împreună cu fratele lui în orfelinat, a lăsat răni adânci în sufletele lor.

Nouă ani pe care nimeni nu a reuşit să-i şteargă din memoria lor.

Ionuţ, victimă a abandonului:

Cel mai rău era faptul că ne băteau în fiecare zi, pentru nimic. Când eşti mic şi cei din jur îţi oferă o viaţă îngrozitoare dezvolţi un comportament agresiv.

Suferinţa s-a sfârşit când o familie din Malta a decis să-i adopte pe amândoi. Au rămas însă cu întrebările, iar acum 5 ani au decis să-şi caute familia din România. Au reuşit să o găsească abia acum, cu ajutorul paginii de facebook "The never forgotten Romanian children"- Copiii niciodată uitaţi ai României.

Ionut şi Ciprian sunt doar doi dintre copiii uitaţi ai României. O generaţie întreagă, pierdută în anii 90.

170.000 de suflete au fost lăsate în orfelinatele din ţară, după Revoluţie. 30 de mii de copii au fost adoptaţi, iar poveştile lor, descoperite de Observator în Campania Generaţia Pierdută, ies şi acum la lumină.

Ionuţ şi Ciprian conduc un restaurant în Malta.Vor păstra legătura la telefon cu mama şi fraţii lor, iar în iarnă plănuiesc o vizită împreună în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Emoţionant! Doi gemeni abandonaţi în Călăraşi şi-au regăsit mama după 26 de ani