Antena Meniu Search
x

George Mihăiţă, dosar penal și permis suspendat 90 de zile după ce a făcut accident. Actorul avea o alcoolemie de peste 1 la mie

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la noi din ţară, George Mihăiţă a fost prins de poliţişti băut la volan. Totul s-a descoperit după ce artistul a fost implicat într-un accident rutier în Capitală.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 13:31

Vezi și

George Mihăiță a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit un refugiu de tramvai, iar apoi a intrat într-o maşină parcată în apropiere. Artistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

Accidentul a avut loc miercuri aseară, în jurul orei 21:00, pe Bulevardul Basarabia din Capitală. Actorul de 72 de ani a intrat cu maşina într-o dubă parcată. Actorul circula dinspre Bd. Basarabia spre Piaţa Muncii, când într-un moment a pierdut controlul volanului, a lovit refugiul de tramvai şi a intrat în această maşină parcată.  Din fericire, actorul nu a păţit nimic.

Însă poliţiştii au descoperit că George Mihăiţă urcase la volan după ce a băut.  ”În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Andra Arsintescu, purtător de cuvând la Brigada Rutieră.

Directorul Teatrului de Comedie din București a fost dus apoi de poliţişti la Institutul de Medicină Legălă pentru recoltarea probelor biologice. Proprietarul dubei nu a fost găsit, aşa că poliţiştii i-au lăsat un bilet în parbriz să se prezinte la Biroul de Accidente Uşoare în 24 de ore. Actorul s-a ales cu dosar penal pentru conduceresub influenţa băuturilor alcoolice şi va avea 90 de zile carnetul de conducere suspendat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » George Mihăiţă, dosar penal și permis suspendat 90 de zile după ce a făcut accident. Actorul avea o alcoolemie de peste 1 la mie