Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Georgiana, o fată din Mangalia, a dispărut după ce a plecat de la şcoală

Georgiana Ţăranu, o fată în vârstă de 15 de ani, din Mangalia, este dispărută de mai bine de 24 de ore, după ce a plecat la şcoală către casă.

de Alin Tarnovschi

la 02.10.2019 , 15:35

Georgiana Ţăranu, fata dispărută în Mangalia de peste 24 de ore Georgiana Ţăranu, fata dispărută în Mangalia de peste 24 de ore - IPJ Constanta

Georgiana Ţăranu, o fată în vârstă de 15 de ani, din Mangalia, este dispărută de mai bine de 24 de ore, după ce a plecat la şcoală către casă.

Georgiana a fost dată în urmărire naţională de poliţişti, după ce familia a reclamat dispariţia ei.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia Georgianei Ţăranu de 15 ani, din municipiul Mangalia, județul Constanța.

Articolul continuă după reclamă

La data de 1 octombrie, în jurul orei 08.00, aceasta a plecat la școală, iar după terminarea orelor de curs (ora 11.00) nu a mai revenit la domiciliu", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Pe acelaşi subiect

Georgiana are o înălţime de 1,55-1,60 metri, o greutate de 45 de kilograme, constituţie astenică, păr lung şaten, puţin ondulat şi ochii căprui.

Ultima dată când a fost văzută, fata dispărută în Mangalia purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, bluză albă, geacă verde şi pantofi sport de culoare albă.

Toţi cei care au informaţii în legătură cu fata dispărută sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Georgiana, o fată din Mangalia, a dispărut după ce a plecat de la şcoală