Antena Meniu Search
x

Criminalul Gheorghe Dincă, mutat la arest după ce medicii i-au spus că nu a fost bătut

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani, din Caracal, bănuit că a răpit şi ucis mai multe tinere, îşi va petrece cel puţin următoarea noapte în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, după ce specialiştii de la Institutul Naţional de Medicină Legală au ajuns la concluzia că acesta nu suferă de leziuni.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.08.2019, 18:49

Gheorghe Dincă nu i-a convins pe medici că a fost bătut de poliţişti
Gheorghe Dincă urmează să ajungă în Arestul Central al Poliţiei Capitalei - Observator

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani, din Caracal, bănuit că a răpit şi ucis mai multe tinere, îşi va petrece cel puţin următoarea noapte în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, după ce specialiştii de la Institutul Naţional de Medicină Legală au ajuns la concluzia că acesta nu suferă de leziuni grave.

Dincă fusese adus de la Caracal la Bucureşti şi încarcerat la Jilava, după ce a acuzat grave probleme medicale apărute ca urmare a faptului că ar fi fost bătut de poliţişti în timpul efectuării unor percheziţii.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, încarcerat în Arestul Central al Poliţiei Capitalei

Dincă a fost examinat de specialiştii de la Institutul Naţional de Medicină Legală şi chiar se pregătea să-şi scoată certificat medico-legal şi să-i dea în judecată pe poliţişti, însă, surpriză, nu i-a convins pe medici că suferă de leziuni grave.

În aceste condiţii, criminalul de la Caracal nu mai are dreptul să fie încarcerat la spitalul Penitenciarului Jilava şi va fi încarcerat, joi seara, în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, specialiştii dând asigurări că Dincă poate suporta rigorile unui arest normal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Criminalul Gheorghe Dincă, mutat la arest după ce medicii i-au spus că nu a fost bătut