Antena Meniu Search
x

Video Gicuţă din Apărători, filmat cum îşi bagă iubita în portbagaj ca să îi dea foc. Rudele manelistului spun că tânăra îl hărţuia de 4 ani

Au apărut primele imagini cu manelistul din Bucureşti, înainte de a-şi ascunde iubita în portbagaj şi a-i da foc. În faţa instanţei, a recunoscut că s-a drogat şi a băut până a uitat de el. N-ar mai fi judecat limpede s-a scuzat el. Familia bărbatului îl vrea internat într-un centru de dezintoxicare. Judecătorii n-au fost de acord. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.02.2023, 20:02

Vezi și

O cameră de supraveghere din faţa unui hotel din sectorul 3 i-a surprins pe cei doi iubiţi împreună, înainte ca manelistul Gicuţă din Apărători să-şi pună în aplicare planul mafiot. Maşina se opreşte brusc, iar tânăra coboară de la volan speriată. Aleargă şi încearcă să fugă cât mai departe de cântăreţ. Bărbatul încearcă să o prindă din urmă. Reuşeşte într-un final să pună mâna pe ea. Cei doi gesticulează nervos şi par să aibă o discuţie aprinsă, în mijlocul străzii. 

Manelistul o apucă de umeri şi o forţează să intre în maşină. Lăutarul se aşează în genunchi şi câteva zeci de secunde vorbeşte cu iubita sa. Bărbatul o împinge pe femeie de pe scaunul şoferului pe locul din dreapta. Se urcă el la volan şi demarează în trombă. Câteva sute de metri mai departe, bărbatul opreşte şi o bagă în portbajaj pe tânără. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Cântăreţul s-a urcat la volan, deşi se ştia fără permis, drogat şi băut. N-a contat pentru el. Poliţiştii l-au prins luna trecută băut la volan şi i-au suspendat carnetul de conducere pentru trei luni. 

La o distanţă de 5 km, individul a oprit pe un câmp şi a dat foc maşinii. Prezenţa de spirit a salvat-o. A sunat la 112 şi a cerut ajutor. 

Pe acelaşi subiect

Discuţie tânără - dispecerat 112:

Haideți, veniți, vă rog! A oprit mașina și mi-e frică să nu vină și să mă vadă cu telefonul, că o să mă omoare!

A dat foc la mașină!

Relaţie presărată cu plângeri pentru violenţă şi ordine de protecţie

Poliţiştii au găsit-o la timp, înainte ca flăcările să ajungă la portbagaj. Cei doi aveau o relaţie de patru ani, presărată cu plângeri pentru violenţă şi ordine de protecţie.

Ginerele cântăreţului: Dânsa este amanta. De patru ani de zile se ţine de capul lui, nu îl lasă în pace. El încearcă să se debaraseze de ea, dar nu îl lasă. I-au luat minţile aceste substanţe de când consumă. Are nevoie de tratament medical, într-un centru adecvat.

Discuţie cu fata cântăreţului:

Consuma substanţele astea de mult?

De ceva timp. 

Cu mama ta era violent? Ai mai asistat la scene de genul acesta?

Nu!

În faţa instanţei, manelistul a recunoscut că a consumat cocaină şi a băut peste măsură. A cerut clemenţă. N-ar fi ştiut de el când a vrut să-i facă rău tinerei.

Adrian Cuculis, avocat: El ar trebui să fie monitorizat de o echipă de medici. A spus că a fost într-o stare de iresponsabilitate, nu şi-a dat seama ce se întâmplă. Amândoi au consumat băuturi alcoolice, amândoi au consumat stupefiante. El era în stare de sevraj, inclusiv în sala de judecată. 

Dan Antonescu, criminolog: Un cumul de ură, gelozie, dorinţă de răzbunare, frustrare plus alcool şi droguri şi greşelile făcute de victimă. Cumva l-a încurajat pe acest individ să înţeleagă că în permanenţă el va fi iertat. E o greşeală pe care o fac multe victime în violenţa în cuplu. 

Manelistul îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Gicuţă din Apărători, filmat cum îşi bagă iubita în portbagaj ca să îi dea foc. Rudele manelistului spun că tânăra îl hărţuia de 4 ani