Antena Meniu Search
x

Video Manelistul "Gicuţă din Apărători" şi-a închis iubita în portbagaj şi a incendiat maşina. Tehnologia care i-a salvat viaţa tinerei

Ca-n filmele cu mafioţi: o tânără a fost răpită de iubitul ei, un cunoscut cântăreţ de manele, care a băgat-o cu forţa în portbagajul maşinii şi a încercat să îi dă foc. Băut şi drogat, individul a dus-o pe un câmp şi şi-a pus planul în aplicare. Din fericire, tânăra nu s-a pierdut cu firea. A sunat din portbagaj la 112, iar poliţiştii au reuşit să o salveze în ultima clipă din maşina în flăcări. 

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 22:12

Vezi și

Cu mintea înecată în alcool şi droguri, manelistul Gicuţă din Apărători s-a crezut zmeu. În zorii zilei, s-a întâlnit cu iubita în faţa unui hotel din sectorul 3. Gelozia şi o datorie mai veche de 1.500 de lei au încins spiritele între cei doi. 

Tehnologia care i-a salvat viaţa tinerei

Individul a refuzat să-i dea tinerei banii, a bruscat-o şi a urcat-o cu forţa în portbagajul maşinii. S-a urcat la volan şi s-a oprit pe un câmp, la cinci kilometri depărtare. Tânăra a avut o idee salvatoare. Din portbagajul maşinii, a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor. 

"Deşi era speriată, femeia a reuşit să transmită informaţii relevante despre situaţia în care se afla. Operatorul i-a transmis un SMS cu un link pe care să îl acceseze pentru a putea transmite către 112 coordonatele geografice.''

Pe acelaşi subiect

Imediat după primirea apelului, toate echipajele de poliţie din Capitală au fost alertate. Atât poliţişti rutieri, cât şi mascaţi, dar şi agenţi de ordine publică. Au fost puşi să caute autoturismul în care se afla această femeie. 

Cu tânăra la telefon, dispeceratul a transmis coordonatele echipelor din teren cu ajutorul tehnologiei HTML5.  O localizare avansată, disponibilă din 2018 la noi în ţară, pe telefoanele inteligente.

Al doilea apel la 112 a fost făcut chiar în momentul sosirii echipajelor de poliţie la faţa locului. Bărbatul deja incediase maşina şi fugise.

Bogdan Berechet, poliţist: Un echipaj al brigăzii rutiere a depistat autoturismul, imediat ce s-au apropiat de acesta a observat din interior flacăra deschisă.

Vlădean Ion Adelin, agent: Se auzea din spate din portbagaj: ''Sunt aici''. Ne-am dus repede la protbagaj. Am extras-o pe doamna, am luat stingătorul.În maximum 5 minute a fost depistat şi conducătorul auto. 

Cântăreţul se ascundea într-o benzinărie. Bărbatul a fost încătuşat şi dus la poliţie pentru explicaţii. 

Femeia este în afara oricărui pericol, însă s-a ales cu o sperietură zdravănă. Nu e pentru prima dată când tânăra are probleme cu iubitul său. Anul trecut în decembrie, femeia i-a făcut plângere la poliţie pentru violenţă. Tot atunci, ceruse şi un ordin de protecţie. S-a râzgândit la scurtă vreme şi a renunţat la acuzaţii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală, în cursul zilei de mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Manelistul "Gicuţă din Apărători" şi-a închis iubita în portbagaj şi a incendiat maşina. Tehnologia care i-a salvat viaţa tinerei