Antena Meniu Search
x

"O să mă omoare!" Apelul disperat la 112 al femeii răpite de manelistul "Gicuţă din Apărători". Poliţiştii au salvat-o din maşina în flăcări în ultima clipă

Ministerul Afacerilor Interne a distribuit, luni seară, pe pagina de Facebook, mărturiile a doi dintre poliţiştii implicaţi în cazul femeii sechestrate în portbagajul maşinii. Operatorul 112 povesteşte că a auzit cele mai răvăşitoare cuvinte: "Mi-e frică că o să mă omoare" şi "A dat foc la maşină". De altfel, unul dintre agenţii care au găsit maşina în flăcări compară imaginea cu una dintr-un film de groază.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 22:23

Femeia răpită a sunat la 112 din portbagajul maşinii
Femeia răpită a sunat la 112 din portbagajul maşinii

Ca-n filmele cu mafioţi: o tânără a fost răpită de iubitul ei, un cunoscut cântăreţ de manele - "Gicuţă din Apărători", care a băgat-o cu forţa în portbagajul maşinii şi a încercat să îi dă foc. Băut şi drogat, individul a dus-o pe un câmp şi şi-a pus planul în aplicare. Din fericire, tânăra nu s-a pierdut cu firea. A sunat din portbagaj la 112, iar poliţiştii au reuşit să o salveze în ultima clipă din maşina în flăcări. 

Femeia răpită a sunat la 112 din portbagajul maşinii

Operatorul 112 de la Poliţia Capitalei, care a preluat de la STS apelul femeii sechestrate, a povestit că din vocea colegei de la STS a înţeles că este un caz complicat. "Aveam pe linie deja dispecerul de la Rutieră şi pe cel care se ocupă de acest sector, ca să avem cu toţii informaţiile în timp real. Nu era timp de pierdut! (...) maşina era în mers, aşa că am început să o urmărim pe traseu. Colegii din teren au pornit imediat pe urmele lor. Între timp:…. «Haideţi, veniţi, vă rog! A oprit maşina şi mi-e frică să nu vină şi să mă vadă cu telefonul, că o să mă omoare» Au fost cele mai răvăşitoare cuvinte pe care le-am auzit vreodată! După asta a închis… Am crezut atunci că o se întâmple o tragedie", povesteşte operatorul 112, potrivit news.ro.

Acesta a precizat că femeia a revenit, dar a auzit-o strigând: "A dat foc la maşină!". Tot atunci şi-a auzit colegii strigând "Poliţia".

Pe acelaşi subiect

Imagini desprinse din filmele de groază

MAI a postat şi experianţa unuia dintre agenţii de la Rutieră care au căutat efectiv maşina. "Din aproape în aproape, am înţeles unde sunt. Cunoşteam zona aşa că în câteva minute eram acolo! Eram deja cu faza lungă şi cu girofarul pornit, aveam lanterne, aşa că în câteva momente am văzut maşina, abandonată pe un câmp, cam la 50 de metri de drum. Când ne-am apropiat, imaginea era ca dintr-un film de groază… maşina era incendiată la interior, iar din portbagaj se auzeau ţipetele disperate ale femeii! I-am strigat şi eu la rândul meu „POLIŢIA!!”, ca să ştie că am venit să o salvăm. Nici nu ştiu cum am deschis şi cum am scos-o de-acolo, era foarte speriată, dar coerentă, era curajoasă! Din curajul acesta şi-a adunat puterea de a lupta, de a face ce trebuie ca să se salveze. Tot ea ne-a ajutat cu date să-l putem identifica pe agresor", a povestit agentul.

Poliţia Capitalei a transmis că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală, în cursul zilei de marţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Evenimente » "O să mă omoare!" Apelul disperat la 112 al femeii răpite de manelistul "Gicuţă din Apărători". Poliţiştii au salvat-o din maşina în flăcări în ultima clipă