Antena Meniu Search
x

Opt răniţi, între care patru copii, în urma unui accident violent în Giurgiu. Printre victime sunt şi doi bebeluşi

Opt persoane au fost rănite, vineri seară, 9 decembrie, într-un accident rutier produs pe DN 6, în judeţul Giurgiu, în care au fost implicate două autoturisme. Între răniţi sunt patru copii, între care un băieţel de câteva zile şi o fetiţă de cinci luni, care este inconştientă, potrivit News.ro.

De Redactia Observator la 10.12.2022, 21:20
Vezi și

”Opt persoane, dintre care patru copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs în această seară, pe DN 6, în localitatea Copaciu. În cel mai scurt timp, au fost direcţionate la caz 4 echipaje SMURD, 3 ambulanţe SAJ, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de stingere. De asemenea, din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov au fost solicitate în sprijin o unitate de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor”, a transmis ISU Giurgiu.

Echipajele medicale au preluat şi transportat victimele la spitale din Capitală

Echipajele medicale au preluat şi transportat victimele la spitale din Capitală. Unitatea de terapie intensivă mobilă a transportat o fetiţă de 5 luni, inconştientă,  ambulanţele SAJ o femeie de 33 de ani şi un băieţel de 11 zile, un bărbat de 27 de ani şi un băieţel de 5 ani și  SMURD o femeie de 25 de ani şi un bărbat de 31 ani şi un băieţel de 4 ani.

În accident au fost implicate două autoturisme. Traficul a fost restricţionat pe durata cercetărilor. Judeţul Giurgiu se află sub o atenţionare meteorologică tip Cod Galben de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 metri şi local sub 50 metri, până la ora 00:00.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Opt răniţi, între care patru copii, în urma unui accident violent în Giurgiu. Printre victime sunt şi doi bebeluşi

Breaking news

Sfârşit cutremurător: Trei copii, de 2, 3 şi 6 ani, au murit în urma unui incendiu, la o locuinţă...

Sfârşit cutremurător: Trei copii, de 2, 3 şi 6 ani, au murit în urma unui incendiu, la o locuinţă din Sectorul 5 al Capitalei