Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Golden Gate-ul" românesc a ajuns un dezastru. Bucăţile de asfalt de desprind cu mâna. Constructorul italian refuză să dea explicaţii

Podul de la Brăila sau celebrul Golden Gate de România a ajuns valuri-valuri la doar 11 luni de la inaugurare. Ceea ce trebuia să fie o minune inginerească a sfârşit în peticeli dese şi senzaţii tari pentru şoferi: anumite zone sunt vizibil şubrezite, iar rampa de urcare mai mult coboară. Constructorul italian, care ar trebui să dea explicaţii pentru lucrările de 500 de milioane de euro, refuză orice comentariu. 

de Adrian Obreja

la 11.06.2024 , 21:46

Aşa arată podul de la Brăila la nici un an de la inaugurare. Bucăţi de asfalt pot fi desprinse cu mâna, iar un sens de mers a fost deja reasfaltat de două ori. Urmează a treia oară. 

Pe tot sensul de mers tulcea braila, pe banda 1, asfaltul arata in acest fel. sunt valuri peste tot, se rup bucati din el pur si simplu, iar marcajul rutier facut dintr-un material special se exfoliaza. 

Asfaltul se poate sfărâma, la propriu, cu mâna

Vezi și

Pe rampa de urcare pe pod, şoferii au senzaţia că îi înghite pământul. Ultimele reparaţii au fost în luna martie. 

Pe acelaşi subiect

Aici asfaltul s-a lasat si s-a crapat pur si simplu la imbinare, iar aici se vede foarte clar ca elementele care unesc rampa de urcare cu primul tablier al podului s-au despartit si s-au crapat. 

La mijlocul podului, asfaltul se sfărâmă, iar drumul se ondulează pur şi simplu. 

Şoferii care trec pe cel mai mare pod suspendat din România spun că aşa arată o bătaie de joc românească pentru care nu va răspunde nimeni. Proiectul a costat nu mai puţin de 500 de milioane de euro. 

În aceste condiţii, Compania Naţională de Drumuri refuză să recepţioneze Golden Gate de România.

Am încercat să contactăm reprezentanţii constructorului. Ni s-a transmis că fără acordul biroului central din Italia nu pot oferi nici punct de vedere. 

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » "Golden Gate-ul" românesc a ajuns un dezastru. Bucăţile de asfalt de desprind cu mâna. Constructorul italian refuză să dea explicaţii