Antena Meniu Search
x

Groază în comuna Lumina. Un număr asociat cu Specii a apărut pe gardurile oamenilor

Groază în comuna constănţeană Lumina, unde un număr asociat cu trupa Specii a apărut pe gardurile oamenilor. Primarul din localitate a făcut deja investigaţii.

Groază în comuna Lumina. Un număr asociat cu Specii a apărut pe gardurile oamenilor
Groază în comuna Lumina. Un număr asociat cu Specii a apărut pe gardurile oamenilor

Groază în comuna constănţeană Lumina, unde un număr asociat cu trupa Specii a apărut pe gardurile oamenilor. Primarul din localitate a făcut deja investigaţii. Aproape toate casele din comună sunt însemnate cu o vopsea care nu se poate şterge.

"Atenție! A apărut în Lumina un nătărău care vandalizează casele și gardurile consătenilor cu graffiti ! După mâzgălelile sale se pare că îl cheamă Petruș. Sunt vecini deranjați de faptul că și cu mama diluantului gardurile le-au rămas distruse și încearcă deja să afle cine este vandalul. Rog organele locale din Lumina cât și părinții să ia măsuri, să se autosesizeze din oficiu și să pedepsească făptașul. De exemplu, în caz că vandalul își recunoaște opera , să se gândească și el puțin : gardul costă zeci de milioane și zile de muncă iar acum așa va rămâne, vopseaua nu se duce deloc. Urât! Rușine!", a postat un localnic pe grupul de Facebook Comuna Lumina. 

"Aventura artistică începe pe Luceafărului, continuă pe Vântului, Câmpului, Alunului și se termină pe 22 Decembrie la cimitirul turcesc. Pe acest traseu sunt camere la 2Pași , la atelierul de tâmplărie pvc de pe Câmpului colț cu Alunului, la o firmă de pe 22 Decembrie, probabil și la Riky la depozitul de materiale de costrucții - și el are gardul mâzgălit - și la o vilă vizavi de cimitir care are camera ce bate exact pe gardul vecinului său. Sigur pe una din aceste camere apare făptașul. Tind să cred că e fapta unui singur scelerat și nicidecum a unui grup.", a adăugat o altă persoană. 

Contactat telefonic de către reporterii cotidianului Replica, primarul din localitate, Ioan Roman, a declarat că nu va sta cu mâinile în sân și că va face verificări pentru a afla cine este făptașul. Sursa citată mai scrie că totul ar avea legătură cu revenirea pe piață a trupei Specii, la care activează și Dragonu AK47, care, potrivit soundzone.ro, este un cântăreț de rap din România. Lansarea noului album va avea loc la Bucuești, la începutul lunii iunie, soliști fiind AK47 și Chimie. 

La Constanța, cei doi vor veni pe 2 iunie, unde vor cânta pe plaja de la Goblin, sub formatul Specii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Groază în comuna Lumina. Un număr asociat cu Specii a apărut pe gardurile oamenilor