Antena Meniu Search
x

Video Gunoaiele, "vestitorii" primăverii. Staţiunea Rânca, sufocată de deşeurile aruncate de turişti: de la pet-uri, la saltele şi vase de toaletă

Odată cu primele grătare din acest sezon, la munte au apărut - printre ghiocei şi brânduse - gunoaiele. Sunt peste tot. Pe marginea drumului, în pădure, ori pe traseele turistice. Aşa se face că în stațiunea Rânca, din Gorj, voluntarii au decis să se implice. Şi să le strângă.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 13.04.2024, 14:05

Vezi și

Zeci de voluntari participă în aceste zile la acţiunea de ecologizare din staţiunea Rânca. În nici o oră de la începerea acţiunii au fost strânşi 10 saci cu deşeuri. Au fost găsite, printre altele, cel puţin 5 saltele care, cel mai probabil, provin de la cabanele din zonă.

De asemenea, au mai găsit şi vase de toaletă, pet-uri, materiale de construcţii şi tot felul de gunoaie. Nu este prima acţiune de ecologizare organizată în Rânca pentru că în fiecare primăvară vestitorii primăverii sunt de fapt gunoaiele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Gunoaiele, "vestitorii" primăverii. Staţiunea Rânca, sufocată de deşeurile aruncate de turişti: de la pet-uri, la saltele şi vase de toaletă