Antena Meniu Search
x

Video "Hai, mă, dă-i!". O şcoală din Galaţi a devenit ring de box, după ce doi elevi au început să-şi împartă pumni, sub încurajările colegilor

Şcolile din România devin tot mai nesigure, iar copiii tot mai violenţi. Locul în care ar trebui să se lege prietenii a devenit un ring din galele MMA, în care elevii îşi împart pumni şi picioare pentru a-şi impresiona colegii. O demonstrează şi ultimul caz înregistrat în curtea şcolii numărul 20, din Galaţi, unde un elev de 13 ani a fost lovit violent de un coleg mai mare. 

de Redactia Observator

la 21.10.2023, 08:20

Vezi și

-Hai, mă, dă-i!

Scandalul între cei doi elevi a continuat după terminarea orelor

Cei doi adolescenţi s-au luat la harţă în curtea şcolii, într-una dintre pauze, sub privirile colegilor. S-au jignit în fel şi chip, s-au înjurat şi s-au ameninţat reciproc. După terminarea orelor, elevul de 14 ani, cu un an mai mare, l-a aşteptat pe celălalt să-l pună la punct. Iar de această dată, conflictul nu a mai fost doar unul verbal. Încurajat de alţi elevi de pe margine, băiatul îl loveşte în faţă pe cel mai mic.

-Frumos, frumos, frumos!

Pe acelaşi subiect

-Ce pumn i-a dat!

Mama agresorului spune că fiul său ar fi victima

Loredana Geană, IPJ Galaţi: Poliţiştii Biroului Siguranţa Şcolară Galaţi au fost sesizaţi despre faptul că, în curtea unităţii de învăţământ, un elev de 14 ani a fost lovit cu pumnul în zona capului de către un coleg de şcoală de 13 ani.

Tincuţa Tufă, directoarea Şcolii nr. 20: Am mai aflat unele lucruri, fie de la diriginţi, fie de la profesorii cu care cei doi elevi au lucrat pe ultima oră.

Mama agresorului are însă o altă versiune: fiul ei ar fi victima. 

Mama elevului: Mi-a zis că colegul ala, băiatul cu care s-a bătut, el a dat în Andrei. Iar Andrei mi-a zis: "Mamă, doar nu era să mă uit la dânsul, i-am dat şi eu o palmă."

Conducerea şcolii a început deja o anchetă internă şi urmează să stabilească ce sancţiuni va lua împotriva elevului bătăuş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Hai, mă, dă-i!". O şcoală din Galaţi a devenit ring de box, după ce doi elevi au început să-şi împartă pumni, sub încurajările colegilor