Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Hai, tată". Un copil de 9 ani a căzut din cireș într-o fântână de 19 metri, în Constanța. Doi vecini au coborât să îl salveze însă au rămas și ei blocați

Pompierii au avut o misiune contracronometru într-o localitate din judeţul Constanţa, după ce un copil de 9 ani a căzut într-o fântână adâncă. Băiatul culegea cireşe şi s-a dezechilibrat. Doi vecini au coborât să îl salveze, însă toţi trei au rămas blocaţi în fântână până la sosirea pompierilor. Tot în fântână a rămas blocat şi un bărbat din Buzău, care lucra la curăţarea puţului, când un perete s-a surpat peste el.

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 09:11

"Haide, tată, hai."

Băiatul de 9 ani s-a urcat în cireş, însa s-a dezechilibrat și a căzut în fantana adâncă de 19 metri. Părinții disperați au cerut ajutor, imediat, doi vecini de 25 si 37 de ai au coborat în fântănă și au stat acolo cu baietelul până când au ajuns pompierii.

Timp de zeci de minute, salvatorii s-au chinuit să-i scoată pe cei trei din fântână, care din fericire era secată. Primul scos a fost chiar copilul de 9 ani alături de unul din adulţi, cel de al doilea bărbat a reuşit să iasă singur.

Vezi și

Copilașul de 9 ani a căzut în fântănă, după ce s-a urcat în cireș

"Copilul a cazut în gol, 19 metri."

Din fericire, cei doi vecini care i-au sărit în ajutor copilului au scăpat fără nicio zgârietură. Copilul de 9 ani, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ana Maria Stoica, ISU Dobrogea: Acesta a fost predat elicopetrului SMURD şi transportat ulterior la Spitalul Judeţean Constanţa, conştient, cooperant. Celelalte două persoane adulte au fost evaluate medical la faţa locului, dar nu au avut nevoie de transport la spital.

Cu un caz asemănător au avut de-a face şi pompierii din Buzău. Un bărbat de 36 ani care fusese angajat să cureţe o fântână a rămas blocat după ce un perete s-a surpat iar acesta a fost prins sub zeci de bolovani, la o adâncime de 7 metri.

Femeie: Și când l-a scos am auzit și noi de la poartă "aoleu mor, aoleu mor".

Bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat în Capitală.

Misiunea salvatorilor pentu salvarea bărbatului a durat mai bine de două ore.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » "Hai, tată". Un copil de 9 ani a căzut din cireș într-o fântână de 19 metri, în Constanța. Doi vecini au coborât să îl salveze însă au rămas și ei blocați