Antena Meniu Search
x

Video "Haideţi cu mine să vă jucaţi". Cum au petrecut Anul Nou turiştii care au ales să petreacă Revelionul pe malul mării

Prima zi a anului a venit cu temperaturi chiar mai mari decât în ultima zi a lui 2023. În Constanţa, cei care au vrut să se relaxeze după distracţia de Revelion au ieşit pe plajă, iar de acolo şi până la o tură cu placa pe mare, nu a fost decât un pas. Iubitorii sporturilor nautice au profitat din plin de vreme, iar cei mai experimentaţi chiar s-au pregătit pentru sezonul competiţional de Stand Up Paddle care avea loc la sfarsitul anului, in SUA. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 02.01.2024, 08:18

Vezi și

În prima zi a anului, distracţia a fost în toi la malul mării. Pasionaţii sporturilor nautice şi-au arătat echilibrul după o noapte de petrecere, şi au zburat pe apă. Se numeşte Stand Up Paddling şi este un sport nautic care necesită o placă de surf, o paddelă, şi bineînţeles un vânt înteţit. "Marea este fantastică, liniştită, îmbietoare. Ne spune cu drag 'La mulţi ani!' în 2024 şi 'Haideţi cu mine să vă jucati'. Sportul pe apă este inegalabil. Sunt cele mai complexe sporturi, cele de pe apă", spune un turist.

Dacă unii au venit să se joace cu valurile agitate, alţii au găsit ocazia perfect pentru antrenamente. Dacă astazi sunt asteptate precipitatii in Constanta, de maine vremea va fi din nou caldă, perfectă pentru cei care vor să facă valuri...pe mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Haideţi cu mine să vă jucaţi". Cum au petrecut Anul Nou turiştii care au ales să petreacă Revelionul pe malul mării