Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Hal de viață! Păcat!" Cine este șoferul care a provocat tragedia de pe șoseaua din Olt. Trei persoane au murit nevinovate în drum spre casă

Trei vieți spulberate într-o clipă de un șofer inconștient în timp ce se îndreptau spre casă de la muncă. Un tată, un fiu și un coleg de-al lor nu au avut nicio șansă, când mașina lor a fost izbită în plin de un tânăr de 23 de ani, care a intrat pe constasens, pe o șosea din comuna Jitaru din Olt.

de Monica Palade

la 08.03.2023, 13:41

Impactul nu a mai putut fi evitat. Maşinile s-au făcut praf, iar bucăţi din ele au rămas împrăștiate pe zeci de metri.

Șoferul vinovat aruncat din mașină

Impactul a fost atât de violent, încât Diego, șoferul care a făcut manevra riscantă, a fost pur și simplu aruncat din autoturism, pentu că nu purta centură de siguranță. Și el și-a pierdut viața. În maşina lui, un Seat negru, se mai aflau și soţia şi încă doi bărbaţi, toţi din Corbu, care au ajuns la spital.

Vestea morții lui Diego i-a îndurerat pe cei apropiați. Mai ales că în acest an urma să se căsătorească. „Dumnezeu să-l ierte pe varu nostru, Diego...offf Doamne”, “Offfff nu pot sa cred scumpule ca ne-ai părăsit dmz sa te odihneasca în pace prea devreme ne-ai părăsit”, „Doamne de ce faci așa ceva! Offff Dumnezeu să-l odihnească în pace pe varul nostru”, „Hal de viața! Păcat ...Dumnezeu sa l odihneasca in pace !” „Dumnezeu sa te ierte ai fost si vei rămâne in inimile noastre suflet cald”, „Dumnezeu sa te ierte, om bun”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace, condoleanțe familiei prea tânăr”, „Dumnezeu sa te ierte varule ne ai lăsat cu cea mai mare durere”.

În cealaltă maşină, un Opel gri, se aflau Neluş S., un tânăr care urma să împlinească 28 de ani pe 12 martie. De șase luni devenise tată. A murit alături de tatăl său și de colegul de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Hal de viață! Păcat!" Cine este șoferul care a provocat tragedia de pe șoseaua din Olt. Trei persoane au murit nevinovate în drum spre casă