Antena Meniu Search
x

Halterofil român, MORT într-un CUMPLIT ACCIDENT de motocicletă! Tânărul de 19 ani îşi luase permisul cu câteva ore înainte de tragedie (VIDEO)

Sportivul Alex Arabadji, care practica halterele în Galaţi, a murit în urma unui cumplit accident de motocicletă.

În vârstă de 19 ani, Alex Arabadji era născut în Republica Moldova, dar avea şi cetăţenie română. Tânărul, care practica halterele fiind legitimat la clubul Dunărea din Galaţi, a murit în noaptea de miercuri spre joi, în ţara natală, după ce s-a izbit violent de remorca unui camion.

Alex fusese miercuri, în Galaţi, de unde plecase fericit. Tocmai primise permisul de conducere pentru motociclete, scrie viata-libera.ro

Potrivit presei din Cahul, băiatul se deplasa spre punctul vamal  Giurgiuleşti - Galaţi cu motocicleta, însă lipsa de experienţă i-a fost fatală.

Posibil pe fondul vitezei prea mari, a pierdut controlul motocicletei şi a intrat violent în spatele semiremorcii unui autocamion care staţiona lângă o benzinărie de la marginea Giurgiuleştiului. 

Impactul a fost atât de violent, încât tânărul halterofil s-a stins la faţa locului, înainte de venirea ambulanţei. 

Ironia sorţii face ca accidentul să se fi produs la numai câteva ore după ce îşi obţinuse permisul de conducere după cum mărturiseşte Costel Dimofte, fostul lui antrenor de la CSU

"Nici nu mai sunt în stare să-mi amintesc dacă a fost ieri (n.r. - miercuri) la antrenament. Şi-a dorit atât de mult permisul şi iată că i-a fost fatal, chiar în ziua în care îl ridicase. Abia ieri primise acest permis şi după câteva ore…", a spus Dimofte.

Tânărul halterofil  absolvise o clasă cu profil sportiv la Liceul „Mihai Sadoveanu” din Giurgiuleşti şi trecuse cu bine de admiterea la Facultatea de Educaţiei Fizică şi Sport din Galaţi, unde urma să-şi înceapă peste câteva zile cursurile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Halterofil român, MORT într-un CUMPLIT ACCIDENT de motocicletă! Tânărul de 19 ani îşi luase permisul cu câteva ore înainte de tragedie (VIDEO)