Antena Meniu Search
x

Haos în Clui, după ce un adolescent a furat o maşină şi a spulberat totul în cale

Teribilismul şi inconştienţa unui adolescent au băgat spaima în oamenii dintr-o localitate din Cluj. La doar 16 ani, băiatul a băut peste măsură, a furat o maşină, a condus fără permis şi a făcut accident.

de Redactia Observator

la 15.12.2019, 12:25

Vezi și

Teribilismul şi inconştienţa unui adolescent au băgat spaima în oamenii dintr-o localitate din Cluj. La doar 16 ani, băiatul a băut peste măsură, a furat o maşină, a condus fără permis şi a făcut accident. Cu pedala de acceleraţie apăsată la maximum, a lovit două maşini, a distrus un gard şi a fost la un pas să provoace o explozie, pentru că a spart şi o ţeavă de gaze.

Ameţit de aburii alcoolului, adolescentul de 16 ani a pus ochii pe o maşină lăsată de un client la curăţat, în spălătoria părinţilor. Avea cheile în contact, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a urcat la volan, deşi nu are permis.

A gonit minute în şir pe străzile din Apahida. La un moment dat însă, într-o curbă periculoasă, nu a mai putut stăpâni autoturismul. Şi a lăsat dezastru în urmă.

Scăpat de sub control, autoturismul a distrus totul în cale. S-a izbit de o maşină parcată, a spulberat o conductă de gaze şi a rupt gardul unei gospodării. A intrat şi în maşina proprietarilor, apoi s-a răsturnat.

După impact, tânărul nu a mai putut ieşi din maşină. A fost scos de pompieri. Era conştient, dar rănit grav. Medicii de pe ambulanţă l-au dus la spital.

Iar oamenii din zonă au stat minute în şir ca pe ghimpi, pentru că din ţeava spartă ieşeau gaze şi se temeau de o explozie. Se plâng că autorităţile au intervenit greoi.

Între timp, la locul accidentului au ajuns şi proprietarii maşinii furate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adolescentul s-a ales cu dosar penal pentru patru infracţiuni: furt, distrugere, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Iar părinţii lui sunt acum buni de plată. Vor fi nevoiţi să suporte pagubele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Haos în Clui, după ce un adolescent a furat o maşină şi a spulberat totul în cale