Antena Meniu Search
x

HAOS la metrou! Trenurile NU CIRCULĂ pe tronsonul Izvor-Politehnică-Grozăveşti. Călătorii au fost evacuaţi de pompieri. Directorul Metrorex, demis

Este haos la metrou, în această dimineaţă, pe Magistrala 3, după ce o garnitură a rămas blocată în staţia Eroilor.

UPDATE ora 8:10: Circulaţia metroului pe tronsonul Izvor-Politehnică-Grozăveşti a fost reluată la ora 7.45, a anunţat Metrorex.

Citeşte şi: Directorul de exploatare al Metrorex: "Nu ştiam că am fost demis, am aflat din presă"

UPDATE ora 7:05 - Ministrul Transporturilor i-a demis pe directorul general al Metrorex, Marin Aldea, dar şi pe directorul de exploatare.

"Au existat bani pentru întreţinere. Problema care a generat situaţia de la metrou a fost că o bucată din plafon a căzut pe şine şi a cauzat acest scurtcircuit. Aşa ceva nu trebuia să se întâmple. Trebuie o implicare responsabilă a conducerii. Sunt foarte multe probleme la metrou ca să putem dormi liniştiţi acasă", a declarat la Antena 3 ministrul Felix Stroe.

Ştirea iniţială:

Este haos la metrou, în această dimineaţă, pe Magistrala 3, după ce o garnitură a rămas blocată în staţia Eroilor. La această oră, trenurile nu circulă între staţiile Izvor şi Politehnică. 

Călătorii au fost evacuaţi.

"Metrorex informeaza ca la ora 5.24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1, un jgheab de scurgere a infiltratiilor a cazut din plafon, pe sina a 3-a (responsabila cu transmiterea tensiunii ) si a produs un scurt circuit.

Din acest motiv, a fost scoasa tensiunea de pe sina, trenul care tranzita zona a fost oprit, calatorii din tren fiind evacuati in siguranta de catre echipele Metrorex prin statia Eroilor. 

Directorul General al Metrorex se afla la fata locului pentru coordonare si remedierea rapida a situatiei.

La acest moment echipele Metrorex lucreaza pentru ca transportul in comun sa fie reluat rapid. Ca urmare a scoaterii tensiunii din sina, pe tronsonul Izvor-Politehnica-Grozesti nu se circula", se arată în comunicatul Metrorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » HAOS la metrou! Trenurile NU CIRCULĂ pe tronsonul Izvor-Politehnică-Grozăveşti. Călătorii au fost evacuaţi de pompieri. Directorul Metrorex, demis