Antena Meniu Search
x

Video Haos pe Arena Naţională, la meciul Dinamo - CSA Steaua. Suporterii au aprins torţe: panourile publicitare, incendiate

Arena Naţională s-a "aprins" luni seară, la meciul de liga a II-a dintre Dinamo şi CSA Steaua. Suporterii au aprins torţe şi le-au aruncat pe teren. Din afara stadionului s-au putut observa degajări mari de fum. 

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 22:37

Vezi și

Dinamo a câştigat derbiul cu Steaua, scor 3-0, în penultima etapă a play-off-ului din Liga II. Meciul a fost întrerupt pentru scurt timp, după ce fanii au aruncat torţe în teren. Giafer a marcat primul gol al meciului în minutul 78, iar Ghezzali a înscris în minutul 90+4 şi în minutul 90+9 (din penalti).

"Tremură haita când în faţă e armata", au scris fanii CSA Steaua, în bannere la începutul meciului.

Dinamoviştii au colorat primul inel al peluzei în alb şi roşu şi au afişat, pe rând, anii 1948, când s-a înfiinţat clubul, şi 2023. "Că dacă n-am fi, nu s-ar mai povesti", a fost mesajul apărut sub scenografia lui Dinamo.

În clasament, Dinamo a urcat pe 3, cu 46 de puncte, la egalitate cu Oţelul, care are un meci mai puţin disputat. Poli Iaşi este lider şi promovată, cu 57 de puncte, iar pe doi este Steaua, cu 49 de puncte, dar care nu are drept de promovare.

Pe acelaşi subiect

Meciul a fost întrerupt în minutul 50 din cauza torţelor aruncate de suporterii celor de la CSA Steaua şi a fost reluat în minutul 57, după ce jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele din peluza roş-albaştrilor, scrie as.ro.

Incidente înaintea meciului Dinamo - Steaua

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, luni, că, cu ocazia meciului Dinamo - Steaua, din Liga II, au fost întocmite 10 acte de sesizare a organelor de urmărire penală şi 23 de sancţiuni contravenţionale.

Au fost întocmite 10 acte de sesizare a organelor de urmărire penală, astfel:

- 7 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materialelor explozive;

- 2 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri;

- un act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 Cod Penal (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase).

Jandarmii au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale

De asemenea, au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, astfel:

-  5 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive;

- 18 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu predederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, au fost aplicate 14 sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an.

Meciul de pe Arena Naţională a început la ora 20.30 şi contează pentru etapa a noua din play-off-ul ligii secunde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Haos pe Arena Naţională, la meciul Dinamo - CSA Steaua. Suporterii au aprins torţe: panourile publicitare, incendiate