Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei! Ce fel de amant eşti în funcţie de zodie

Specialiştii în astrologie au cercetat, la fel ca pe orice altă trăsătură a caracterului uman, şi preferinţele sexuale, în funcţie de zodie

Specialiştii în astrologie au cercetat, la fel ca pe orice altă trăsătură a caracterului uman, şi preferinţele sexuale, în funcţie de zodie

Iată ce a ieşit:

Berbec (23.03 – 20.04)

Berbecii sunt gladiatorii sexului. Ei doresc din tot sufletul să îşi epuizeze partenera şi dau dovadă de pasiune şi de energie inepuizabile.

Compatibilităţi: Berbec, Săgetătorul, Vărsător

Taur (21.04 – 21.05)

Taurii excelează la senzualitate însă nu sunt bărbaţi neapărat sexuali. Sunt timizi şi retraşi în viaţa de zi cu zi însă odată dezlănţuiţi îşi arată adevărata putere. Pun mai mult preţ pe calitatea relaţiei cu partenera şi nu pe performanţele sexuale.

Compatibilităţi: Fecioară, Capricorn, Rac.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Gemenii sunt consideraţi intelectualii sexului. Din cauză că sunt duplicitari, îşi dau aramă pe faţă atunci când vine vorba de sex, fiind una dintre activităţile pentru care trăiesc efectiv. Mai întâi îşi vor provoca parteneră la discuţii adânci ca apoi să devină nişte amanţi greu de uitat. Nu ezitaţi să acceptaţi propuneri sexuale de la Gemeni! Nu veţi regreta!

Compatibilităţi: Berbec, Leu, Balanţă, Vărsător

Rac (22.06 – 22.07)

Racii sunt şi eu foarte senzuali şi le place sexul. Însă îl practică bine doar dacă au o relaţie stabilă. Nu prea le plac relaţiile pasagere. Deci nu prea sunt buni de amanţi, ci mai degrabă de soţi.

Compatibilităţi: Taur, Rac, Fecioară.

Leu (23.07 – 22.08)

Leii doresc relaţii sexuale de lux. Asta înseamnă că vor să ştie mai întâi tot despre partenera, ca apoi să o cucerească şi să îi ofere sexualitatea să. Nu se vor avânta în relaţii pasagere şi sunt, la fel ca şi racii, buni de soţi, nu de amanţi.

Compatibilităţi: Berbec, Gemeni, Balanţa.

Fecioară (23.08 – 22.09)

Bărbaţii născuţi în fecioara fac concurenta celor născuţi în Gemeni. Se bucura de acelas apetit sexual, însă, din păcate, le lipseşte sclipirea intelectuală. Sunt buni de amanţi, dar nu împărţiţi secrete cu ei din cauză că nu ştiu să le păstreze.

Compatibilităţi: Taur, Rac, Capricorn.

Balanţa (23.09 – 23.10)

Bărbaţii din Balanţă fac eroarea de a confunda dragostea cu sexul. Ceea ce nu este un lucru rău, dacă doriţi să vă simţiţi iubite, nu numai satisfăcute. Însă s-ar putea să nu mai scăpaţi de el, dacă e balanţă, aşa că gândiţi-vă de două ori înainte să acţionaţi.

Compatibilităţi: Gemeni, Leu, Săgetător.

Scorpion (24.10 – 21.11)

Scorpionii sunt foarte sensibili şi emana un erotism aproape irezistibil. Însă performanţele lor sexuale lasa de dorit în cele mai multe cazuri. Acest lucru se întâmplă din cauză că se potrivesc la pat doar cu anumite semne zodiacale.

Compatibilităţi: Rac, Fecioară, Capricorn.

Săgetător (22.11 – 21.12)

Dacă vreţi un amant căruia să îi placă jocurile un pic mai perverse, nu alegeţi un Săgetător. Mai degrabă un Gemeni sau un Scorpion, pentru că Săgetătorii doresc DOAR relatrii stabile. Pot fi încercaţi sexual uşor însă, dacă sunt sub influenţa alcoolului.

Compatibilităţi: Berbec, Leu, Vărsător.

Capricorn (22.12 – 20 .01)

Carpicornii nu se găsesc în lista de amanţi ai zodiacului. Ei au alte rpioritati în viaţa iar FEMEIA nu este una dintre ele. Bărbaţii Carpicorni prefera, de multe ori, să plătească pentru sex, dacă nu au de ales, în loc să încerce să trăiască o aventură.

Compatibilităţi: Taur, Fecioară, Scorpion.

Vărsător (21.01 – 19.02)

Vărsătorii sunt foarte buni amanţi datorită faptului că se descarcă prin sex. Vor fi mereu deschişi unei relaţii sexuale fulgerătoare şi îşi vor da mereu silinţa să satisfacă. Nu ezitaţi să acceptaţi propuneri sexuale de la Vărsători! Nu veţi regreta!

Compatibilităţi: Berbec, Gemeni, Balanţa.

Peşti (20.02 – 20.03)

Peştii au imaginaţie sexuală însă pun greu în aplicare teoria. Sunt buni ca amanţi stabili, dacă nu vreţi o relaţie mai lungă. Se plictisesc greu şi au tendinţa să se ataşeze.

Compatibilităţi: Taur, Rac, Capricorn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Horoscopul dragostei! Ce fel de amant eşti în funcţie de zodie