Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un hoţ a spart de două ori într-o lună un fast-food din Braşov

Un hoţ din Braşov a reuşit 'performanţa' de a sparge un fast-food din zona Ghimbav, de două ori, în mai puţin de o lună. După ce a încercat să fure banii din casa de marcat şi a eşuat, hoţul s-a întos la fast-food şi a furat un televizor.

de Alin Tarnovschi

la 27.08.2019 , 16:05

Un hoţ din Braşov a reuşit 'performanţa' de a sparge un fast-food din zona Ghimbav, de două ori, în mai puţin de o lună.

După ce a încercat să fure banii din casa de marcat şi a eşuat, hoţul s-a întos la fast-food şi a furat un televizor.

Povestea a început în urmă cu câteva săptămâni, atunci când proprietarul fast-food-ului din zona Ghimbav a descoperit că a fost atacat de hoţi.

Vezi și

Atunci, hoţul a spart o vitrină cu un bolovan, a ajuns în restaurant şi a încercat să spargă şi casa de marcat pentru a fura banii.

Pe acelaşi subiect

Din fericire, hoţul s-a speriat atunci când nu a reuşit să pună mâna pe bani şi a fugit.

La mai puţin de o lună de la primul atac, hoţul a revenit la fast-food, după ce şi-a amintit că poate fura un televizor pus pe perete.

Cea de-a doua spargere a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale restaurantului.

Pe imagini se vede cum hoţul sparge o uşă cu un bolovan, iar apoi intră în fast-food şi fură un televizor aflat pe perete.

După ce a reuşit să fure televizorul, hoţul, care purta cagulă, a fugit pe un câmp din apropierea restaurantului din Ghimbav.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un hoţ a spart de două ori într-o lună un fast-food din Braşov