Antena Meniu Search
x

Un hoț infiltrat printre muncitorii care reabilitează blocurile a spart mai multe apartamente în București

Mare atenţie la muncitorii care lucrează în blocurile de locuinţe. Printre ei, se pot strecura şi hoţii. Se angajează cu ziua, pretind că muncesc, dar profită de ocazie ca să intre în casele oamenilor.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 22:44

Vezi și

Mare atenţie la muncitorii care lucrează în blocurile de locuinţe. Printre ei, se pot strecura şi hoţii. Se angajează cu ziua, pretind că muncesc, dar profită de ocazie ca să intre în casele oamenilor. S-a întâmplat în Bucureşti, unde un individ a reuşit să spargă astfel cinci apartamente. Poliţiştii l-au prins după ce a plecat acasă cu televizoare şi bijuterii. 

O femeie s-a trezit cu casa golită de bunuri. Hoţul s-ar fi strecurat printre muncitorii care lucrau la reabilitarea blocului.

Individul s-ar fi angajat cu ziua la firma care monta termopanele. Şi aşa ar fi ajuns să intre în casele oamenilor, venind pe schele.

Polițiștii au sfaturi pentru cei care locuiesc în blocuri în curs de reabilitare. Să fie atenți la cei pe care îi primesc în casă și să nu lase locuința nesecurizată atunci când sunt plecați. Orice suspiciune trebuie semnalată administratorului sau poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Un hoț infiltrat printre muncitorii care reabilitează blocurile a spart mai multe apartamente în București