Antena Meniu Search
x

Hoţul român poreclit "Spiderman" de poliţiştii italieni, prins la Padova, cu mult noroc

Bogdan Alexandru Mustafa, poreclit "Spiderman" de poliţiştii italieni, a fost în sfârşit prins la Padova, după zeci de furturi. Românul, în vârstă de 40 de ani, avea o metodă mai aparte de a fura.

Bogdan Alexandru Mustafa, poreclit "Spiderman" de poliţiştii italieni, a fost în sfârşit prins la Padova, cum mult noroc, după zeci de furturi.

Românul, în vârstă de 40 de ani, avea o metodă mai aparte de a fura.

Se căţăra pe pereţi, intra pe geamuri

Bogdan Alexandru Mustafa escalada pereţii locuinţelor din care fura, întrând pe geamuri sau balcoane la o înălţime considerabilă.

Pe acelaşi subiect

Românul a fost prins cu mult noroc într-o staţie de autobuz din Arzerello, chiar în momentul în care încerca să urce în mijlocul de transport o sacoşă voluminoasă, în care se afla o parte din pobţinută în ziua respectivă.

Autor a zeci de furturi, prins cu noroc

Curioşi ce se afla în desaga românului, poliţiştii l-au oprit pentru verificări.

Bogdan Alexandru Mustafa nu avea un loc de muncă sau locuinţă stabilă, asigurându-şi existenţa exclusiv din furturi, precizează presa italiană.

Românul lovea întotdeauna în timpul nopţii şi fura ce putea să care, scrie presa italiană.

Carabinierii se aflau pe urmele sale de ceva vreme, după ce l-au identificat cu ajutorul mai multor imagini înregistrate de camerele de supraveghere dintr-o locuinţă pe care a furat-o.

Cel puţin 3 furturi pe noapte

În seara în care a fost arestat, Bogdan Alexandru Mustafa dăduse cel puţin 3 lovituri. Prima la restaurantul Civic 8, din care a reușit să fure 350 de euro în numerar și trei sticle de alcool. Al doilea a fost magazinul de îmbrăcăminte De Vent din Via Da Molin, golind casa de marcat. A urmat cafeaua Dersut, de unde a furat alţi 100 de euro, tot din casa de marcat.

Bogdan Alexandru "Spiderman" Mustafa se află acum în arestul poliţiei din Padova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Hoţul român poreclit "Spiderman" de poliţiştii italieni, prins la Padova, cu mult noroc