Antena Meniu Search
x

Video Hoţ tupeist, filmat cum jefuieşte o casă din Alba Iulia, cu proprietarii la doi paşi. În 7 minute a dat lovitura şi s-a făcut nevăzut

Un hoţ cu tupeu a intrat într-o locuinţă din centrul oraşului Alba Iulia, fără să-i pese nici că proprietarii sunt acasă, nici că există camere de supraveghere. În şapte minute, a furat tot ce a putut şi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii îl caută, pe baza imaginilor surprinse.

de Redactia Observator

la 03.08.2022, 13:41

Vezi și

Jaf incredibil în centrul oraşului Alba Iulia. Un hoţ cu tupeu a intrat într-o casă şi a furat mai multe protofele, bani şi carduri de faţă cu proprietarii. Culmea, aceştia erau în altă cameră şi nu şi-au dat seama ce se întâmplă. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

Jaf cu proprietarii în casă, filmat pe camere

În imagini se vede cum bărbatul deschide uşa încet, cât să nu se audă, şi intră în locuinţă. În timpul jafului, uşa a rămas întredeschisă, iar proprietarii au simţit curentul şi chiar s-au dus să o închidă.  Dar tot nu l-au observat pe hoţ. După şapte minute, individul este filmat cum iese din locuinţă, la fel de agil, şi fuge. Poliţiştii încearcă acum să-l identifice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Hoţ tupeist, filmat cum jefuieşte o casă din Alba Iulia, cu proprietarii la doi paşi. În 7 minute a dat lovitura şi s-a făcut nevăzut