Antena Meniu Search
x

Video Hotelierii din Braşov au pregătit oferte speciale pentru copii, înainte de începerea noului an şcolar: tarifele pentru ultimul weekend al vacanţei

Mii de turiști au ales să petreacă, alături de copii, ultimele zile din vacanța de vară la munte. Multe hoteluri din staţiuni sunt aproape integral ocupate. Prognoza meteo nu a speriat pe nimeni, câtă vreme copiii și părinții au ce face chiar și într-o zi ploioasă.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 03.09.2022, 08:55

Vezi și

Administratorii de hoteluri din Poiana Braşov s-au pregătit din timp pentru ultimul weekend al vacanței. Au pregătit oferte şi pentru copii, dar şi pentru părinţi. "Cu facilităţi: la piscină, saună, duş emoţional. Locurile de joacă pentrru copii sunt încă deschise", a declarat Bianca Socol, reprezentant hotel. Iar preţul pentru cazare a fost adaptat pentru acest weekend aglomerat. "Tarife de la 95 de euro pe cameră dublă, cazare cu mic dejun inclus", a declarat Bianca Socol, reprezentant hotel.

Pentru weekendul de dinainte de şcoală, părinţii au făcut programări încă de la începutul verii

Cum aerul rece de munte creşte apetitul culinar, turiştii se pot răsfăţa cu o serie de preparate atent alese pentru fiecare gust. "Avem un bucătar extraordinar de bun care pregăteşte mâncare internațională, tradițională și specialități din bucătăria indiană", a declarat Mariana Tinu, reprezentant hotel. După o masă copioasă, plimbările sunt nelipsite. Mai ales că în zonă se regăsesc mai multe multe puncte cheie de distracţie.

Pentru weekendul de dinainte de şcoală, părinţii au făcut programări încă de la începutul verii. Cu mic cu mare, turiştii pot participa la o serie de activităţi distractive. La Centrul de Agrement din Poiana Brașov, turiștii pot practica escaladă, biliard, bowling, tenis de masă și minigolf. Dacă punem la socoteală și faptul că cele mai multe dintre unitățile de cazare din stațiune au zone spa sau piscine amenajate, avem deja motive să vorbim despre un weekend reușit, indiferent de vreme. Centrul de Agrement din Poiana Brașov are o suprafață de 5.000 de metri pătrați și poate găzdui 200 de vizitatori simultan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Hotelierii din Braşov au pregătit oferte speciale pentru copii, înainte de începerea noului an şcolar: tarifele pentru ultimul weekend al vacanţei