Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Hotelurile de la munte şi mare, pline în vacanţa de toamnă: "Ne bucurăm de un grad de ocupare de 100%". Care sunt preţurile pentru 3 nopţi

Elevii au intrat în vacanţa de toamnă. Iar mulţi părinţi profită: şi-au luat o săptămână de concediu şi au pornit spre munte sau chiar spre mare. De altfel, toate zonele turistice din ţară sunt deja pline, iar multe pensiuni şi hoteluri nu mai au camere disponibile pentru săptămâna viitoare.

de Redactia Observator

la 26.10.2024 , 20:47

O toamnă de poveste şi multe posibilităţi de distracţie. Aşa arată vacanţa în Câmpulung Moldovenesc, în aceast perioadă. "A fost excelent de tare. Florile m-au încântat, curcubeul, ciupercile, melcul, multe chestii interesante. M-am simţit ca într-o poveste", spune o fată. Copiii se pot bucra de mai multe activitati si aventuri in timpul vacanţei. "Traseu de aventură în copaci, tiroliană, hidrobicicletă, trambuline, tir cu arcul, trenuleţul. Pot admira şi întâlni personaje din basmele româneşti capra cu 3 iezi, punguţa cu 2 bani, ursul păcălit de vulpe", a declarat Adriana Horia, administrator complex turistic.

Pe litoral, în această perioadă, preţurile sunt cuprinse între 400 şi 1.500 de lei pentru 3 nopţi

Accesul în parcul tematic costă 20 de lei pentru copil şi 30 pentru adulţi, iar cei care vor să rămână peste noapte aici, trebuie sa plateasca 200 de lei pe cameră. Dar complexul este  deja plin pentru săptămâna următoare. Se simte că e vacanţă şi în parcul de agrement de la Gura Humorului. Sunt si multe familii profită de vacanţă la malul mării. Vremea frumoasă le-a dat chiar curaj unora să testeze apa. Vremea este perfectă la mare şi se va menţine aşa şi în săptămâna următoare, cu maxime ce vor ajunge până la 20 de grade Celsius şi soare generos. Iar pentru cei care au ales să-şi petreacă vacanţa copiilor pe litoralul ca destinatie de vacanţă, hotelierii au pregătit pachete speciale.

Vezi și

Pe litoral, în această perioadă, preţurile sunt cuprinse între 400 şi 1.500 de lei pentru  trei nopţi. "Ne bucurăm de un grad de ocupare de 100% şi de această dată. Avem oferte pentru oaspeţii noştri. Minim 2-3 nopţi cu all inclusive, copiii au gratuitate la serviciile incluse, masă şi pisicină interioară", a declarat Alexandra Bedregeanu, şef recepţie hotel. Vacanţa de toamnă se termină pe 3 noiembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » Hotelurile de la munte şi mare, pline în vacanţa de toamnă: "Ne bucurăm de un grad de ocupare de 100%". Care sunt preţurile pentru 3 nopţi