Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A ieşit Dorel la furat! O bandă de hoţi încearcă să spargă un magazin din Timiş, în creierii nopţii. Doar că, ceva le-a dat mari bătăi de cap! (Video)

Imagini suprinse de camerele de supraveghere, noaptea trecută, în Timiş. Trei hoţi au fost filmaţi cum încearcă să spargă un magazin, în creierii nopţii. 

de Redactia Observator

la 07.02.2018 , 12:46

Imagini suprinse de camerele de supraveghere, noaptea trecută, în Timiş. Trei hoţi au fost filmaţi cum încearcă să spargă un magazin, în creierii nopţii. 

În înregistrare se vede cum doi dintre hoţi se chinuie minute în şir să spargă uşa magazinului, în timp ce al treilea stă de pândă.

S-a întâmplat, noaptea trecută, în jurul ore 3.00, la un magazin din comuna Sânmihai, judeţul Timiş. Imaginile surprinse de camera de supraveghere exterioară îi arată pe hoţi în plină operaţiune, toţi cu cagule pe feţe. 

Articolul continuă după reclamă

Doar că încuietoarea le dă bătăi de cap, iar încercările reptate de a intra în magazin sunt sortite eşecului. Într-un final, când văd că nu reuşesc să pătrundă în prăvălie, hoţii dau bir cu fugiţii. 

Imaginile au fost publicate de patronul magazinului, pe pagina lui de Facebook

Pentru video, click AICI

Din primele informaţii, unul dintre hoţi este la a treia reţinere în această săptămână. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » A ieşit Dorel la furat! O bandă de hoţi încearcă să spargă un magazin din Timiş, în creierii nopţii. Doar că, ceva le-a dat mari bătăi de cap! (Video)