Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Hoțul filmat când fură o haină întinsă la uscat pe un balcon, în Tecuci, s-a întors la locul faptei. Cum l-au surprins camerele de supraveghere

Hoțul din Tecuci, filmat când fură o haină întinsă la uscat pe un balcon, de la etajul 1, s-a întors la locul faptei. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul se apropie de clădire și agață haina de un gard din fața blocului.

de Ana Maria Ghiarasim

la 28.01.2022 , 16:44

Cel mai probabil, tinerii, care au rămas în continuare neidentificați, s-au speriat după mediatizarea imaginilor cu furtul comis în urmă cu o săptămână. Dacă în momentul furtului erau trei tineri, doar unul dintre ei s-a întors la fața locului pentru a înapoia haina. Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere instalate în zonă.

În urmă cu câteva zile, trei tineri din Tecuci au fost filmaţi în timp ce ies din scara imobilului, moment în care au pus ochii pe un articol vestimentar întins la uscat în balconul de la etajul 1.

Unul dintre hoți s-a cățărat până la etajul 1 ca să pună mâna pe haină

Vezi și

Cum aveau la îndemână o structură metalică, unul dintre hoţi s-a căţărat cu îndemânare şi a furat haina, coborând apoi în linişte, fără ca cei jefuiţi să prindă de veste. Tinerii au urcat într-o maşină parcată în faţa blocului şi au plecat netulburaţi de nimeni. 

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de 21 spre 22 ianuarie, transmite Poliţia Locală din Tecuci. Hoţii nu au fost identificaţi până acum, iar căutările continuă. 

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Hoțul filmat când fură o haină întinsă la uscat pe un balcon, în Tecuci, s-a întors la locul faptei. Cum l-au surprins camerele de supraveghere