Antena Meniu Search
x

Video "I s-a făcut rău şi a căzut din picioare". Mihnea Vasiliu, resuscitat 45 de minute de medicii SMURD în recepţia unui hotel: bărbatul nu a mai putut fi salvat

Scene tulburătoare s-au desfăşurat ieri la recepţia unui hotel de lux din Capitală. Un bărbat a căzut ca secerat la pământ, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Bărbatul, în vârsta de 57 de ani, era fostul director general al uneia dintre cele mai mari companii media din România. În urmă cu două săptămâni îşi dăduse demisia din compania pe care a condus-o 13 ani. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 28.07.2023, 08:54

Vezi și

Tragedia a avut loc ieri după amiază, într-un hotel din nordul Capitalei. Bărbatul tocmai intrase pe uşa clădirii, iar cu doi paşi înainte să ajungă la recepţie, i s-a facut rău şi a căzut pur şi simplu la pământ. 

Angajaţii de la hotel au sunat serviciul 112 şi un echipaj de la SMURD a ajuns la faţa locului, a făcut resuscitare peste 45 de minute, iar apoi medicii au fost nevoiţi să declare decesul. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul a suferit un infarct, întrucât ar fi depus mult efort fizic înainte de tragedie. 

Anita Huzum - manager hotel: I s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Persoana era singură, nu era cazată şi nu avea rezervare.

Mihnea Vasiliu avea probleme cardiace şi lua medicamente pentru inimă

În urmă cu două săptămâni ar fi suferit un atac de cord. Timp de 13 ani, a fost director general al uneia dintre cele mai mari companii media din România. Îşi dăduse demisia din funcţie în urmă cu două săptămâni şi intenţiona să se reprofileze. 

"Am decis să părăsesc compania în căutarea unor noi provocări (nu neapărat în media). Sunt mândru de toți acești ani în care compania a prosperat și în care am și învățat foarte mult", relata cu puţin timp Mihnea Vasiliu. 

Mihnea Vasiliu avea o experienţă de peste 30 de ani în managementul media. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "I s-a făcut rău şi a căzut din picioare". Mihnea Vasiliu, resuscitat 45 de minute de medicii SMURD în recepţia unui hotel: bărbatul nu a mai putut fi salvat