Antena Meniu Search
x

Mihnea Vasiliu, fostul manager al Ringier România, a murit în recepţia unui hotel din Bucureşti. Ar fi suferit un infarct - surse

Mihnea Vasiliu, fostul manager al Ringier România, a murit în recepţia unui hotel din Bucureşti. Surse spun că ar fi suferit un infarct. Era cunoscut cu probleme cardiace şi lua medicamente pentru această afecţiune. Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă. 

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 21:23

Ringier a anunţat pe 7 iulie plecarea lui Mihnea Vasiliu de la conducerea companiei. După plecarea furtunoasă de la compania pe care a condus-o în ultimii 13 ani a declarat că va explora noi oportunităţi, nu neapărat în zona de media.

„După 13 ani la Ringier România am decis să părăsesc compania pentru a explora noi oportunităţi (nu neapărat pe zona de media). Sunt mândru de toţi aceşti ani în care compania a progresat şi în care am avut multe de învăţat. Le sunt recunoscător tuturor celor cu care am lucrat, fără ei nu am fi reuşit să avem aceste rezultate excelente”, a scris Mihnea Vasiliu, la scurt timp după plecarea sa. 

Ce spun poliţiştii

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 14.25, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 2 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în zona recepției unui hotel din Sectorul 1, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, ar fi acuzat stări de rău.

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Cine este Mihnea Vasiliu

Mihnea Vasiliu avea o experienţă de peste 30 de ani în managementul de media. A început în 1992, ca CEO al Media Pro România, grup care îngloba operaţiunile de publishing, tipografie, cinema, producţie TV şi distribuţie. A fost timp de 14 ani în fruntea companiei fondată de omul de afaceri Adrian Sârbu. 

În 2007 s-a alăturat grupului Realitatea Caţavencu, ca director adjunct. Realitatea Caţavencu însemna, pe lângă postul de ştiri Realitatea TV, primul lansat în România, şi Academia Caţavencu, Radio Guerrila, The Money Channel, agenţia de presă NewsIn, ziarele Business Standar şi Cotidianul şi Romantica.

Mihnea Vasiliu a făcut parte din echipa de management al Realitatea Caţavencu timp de patru ani, până s-a alăturat Ringier România, care deţine şi Libertatea şi GSP, în calitate de general manager. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mihnea Vasiliu, fostul manager al Ringier România, a murit în recepţia unui hotel din Bucureşti. Ar fi suferit un infarct - surse