Antena Meniu Search
x

Video "I-a tăiat calea cineva din peco". Filmul dezastrului cu un mort şi patru răniţi din Galaţi. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Un accident grav s-a petrecut noaptea trecută în comuna Tudor Vladimirescu din judeţul Galaţi. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte patru au fost rănite după ce şoferul microbuzului în care se aflau a vrut să evite impactul cu o autoutilitară. Astfel, microbuzul care transporta pasageri a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 07:49

Vezi și

Microbuzul circula pe Drumul Naţional 25 cu destinaţia Tecuci, iar înăuntru se aflau 10 pasageri, toţi fiind muncitori la  şantierul naval. La un moment dat, chiar la ieşirea din comuna Tudor Vladimirescu, şoferul vehicului, un bărbat de 54 de ani a încercat  sa evite o autoutilitară care a patruns pe şosea fără se asigure. Deşi a încercat să frâneze, microbuzul s-a răsturnat într-un şanţ

Pasager microbuz: A tăiat calea cineva din peco, de la alimentare, i-a taiat calea autobuzului. Şoferul a dat să îl evite...

Microbuz răsturnat în Galaţi: un mort şi patru răniţi

În urma accidentului, pasagerii au rămas incarceraţi. Primii salvatori au venit de la Iveşti, iar în sprijinul lor au sosit mai multe echipaje de la Detaşamentele de Pompieri Galaţi şi Tecuci. 

Pe acelaşi subiect

Dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi: Cinci victime. Una dintre ele, o femeie de circa 45 de ani, era încarcerată şi decedată. Următoarele patru victime, bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, cu leziuni multiple. Diverse traumatisme craniene, faciale, toracice, care au fost preluaţi de echipajele noastre şi transportaţi la Spitalul judeţean Sfântul Apostol Andrei. 

Reporter - colegul femeii decedate:

O ştiaţi pe doamna care a murit? Avea copii?

Da, doi băieţi...

Şoferul care nu ar fi acordat prioritate microbuzului a fugit de la locul accidentului

Şoferul autoutilitarei, care nu ar fi dat prioritate microbuzului a plecat de la locul accidentului, însă a fost găsit de poliţişti chiar la domiciliul său. L-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Agent şef principal Ciprian Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului, poliţiştii au ridicat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » "I-a tăiat calea cineva din peco". Filmul dezastrului cu un mort şi patru răniţi din Galaţi. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere