Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident teribil la Iaşi. Femeie spulberată de un camion, victima se afla pe trecerea de pietoni (Video)

Accident teribil la Iaşi. O femeie a murit la scurt timp după ce a fost spulberată de un camion, în timp ce se afla pe trecerea de pietoni.

de Redactia Observator

la 11.05.2018 , 15:23

Accident teribil la Iaşi. O femeie a murit la scurt timp după ce a fost spulberată de un camion, în timp ce se afla pe trecerea de pietoni.

   'Şoferul unui autocamion, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Holboca, care se afla la volanul unei autoutilitare, a lovit o femeie care era angajată în traversarea unei treceri pentru pietoni. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului pentru a ancheta cauzele producerii accidentului. Şoferul avea zero alcoolemie', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

   În urma impactului deosebit de violent, victima, o femeia în vârstă de 69 de ani, a fost scoasă de trecători de sub roţile camionului. Martorii au declarat că femeia încă respira la acel moment,  însă era grav rănită, scrie presa locală.

La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă care a efectuat manevre de resuscitare, însă victima nu a mai putut fi salvată. 

Sursa: Agerpres, Ziarul de Iaşi

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Accident teribil la Iaşi. Femeie spulberată de un camion, victima se afla pe trecerea de pietoni (Video)