Antena Meniu Search
x

O fetiţă a fost spulberată de un şofer începător pe trecerea de pietoni din faţa şcolii din Mărăcineni

Accident şocant, în această dimineaţă, pe trecerea de pietoni din faţa şcolii din Mărăcineni, judeţul Buzău. O fetiţă a fost spulberată de un şofer începător şi aruncat zeci de metri în aer.

O fetiţă a fost spulberată de un şofer începător pe trecerea de pietoni
O fetiţă a fost spulberată de un şofer începător pe trecerea de pietoni - Observator

Accident şocant, în această dimineaţă, pe trecerea de pietoni din faţa şcolii din Mărăcineni, judeţul Buzău. O fetiţă a fost spulberată de un şofer începător şi aruncat zeci de metri în aer.

Copila în vârstă de 11 ani, elevă în clasa a IV-a la şcoala din Mărăcineni, a fost lăsată de părinţi în faţa şcolii şi trebuia să traverseze strada.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, fetiţa s-a poziţionat pe trecerea de pietoni şi a aşteptat ca şoferii să oprească.

După ce trei maşini au oprit şi i-au acordat prioritate, copila a început să traverseze.

Un şofer grăbit, cu permisul de conducere obţinut de numai trei luni, a depăşit întreaga coloană de maşini şi a condus cu viteză pe contrasens.

Când a văzut maşina care se apropia cu viteză de ea, fetiţa a luat-o la fugă.

Din nefericire, şoferul începător a tras de volan exact în direcţia în care a fugit copila şi a spulberat-o.

După ce a fost aruncată în aer câţiva metri, copila a fost dusă pe capota maşinii câteva zeci de metri şi apoi aruncată în gardul viu din faţa şcolii.

Victima accidentului a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean Buzău cu traumatisme minore. Este stabilă hemodinamic și conștientă.

Copila va mai rămâne internată tot restul zilei pentru investigații medicale mai amănunțite.

Poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul şoferului şi i-au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O fetiţă a fost spulberată de un şofer începător pe trecerea de pietoni din faţa şcolii din Mărăcineni