Antena Meniu Search
x

Video Ieşenii vin în valuri la ştrand. Preţul plătit pentru o zi întreagă, cu şezlong inclus

În marile oraşe a început sezonul de distracţie la ştranduri şi piscinele. Cum nu toţi sunt deja pe litoral şi fie mai durează până intră în concediu, fie nu vor merge deloc, ştrandul rămâne cea mai simplă şi ieftină variantă de a te răcori şi relaxa în zilele toride de vară, aproape de casă. La Iaşi, tarifele au crescut cu doar un leu faţă de anul trecut, iar cererea nu a scăzut deloc. Şezlongurile încep să se ocupe încă de la primele ore.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.06.2023, 08:24

Vezi și

Deși apa e încă rece, tinerii se aruncă in apă de la primele ore, în piscinele de la ștrandul din Iaşi. "E un pic cam rece la început, dar apoi te obişnuieşti. Ne place, e ok. E frumos că e cald, merge un ştrand", spune un tânăr. Anul acesta, un adult plăteşte pentru a intra la ştrand 11 lei. Va mai scoate din buzunar alţi 5 lei, pentru a ocupa şi un loc pe şezlong. Aşadar cu doar 16 lei se poate bucura o zi întreagă, atât de o baie în piscină, cât şi de o baie de soare. "Biletele 50 de lei şi ceva pachete la copii, un suc. E ok preţul, e ok", spune o mămică venită la ştrand alături de copil.

"Vin în fiecare zi de când s-a deschis ştrandul. Înot cam 2000, până la 3000 de metri în fiecare zi. Nu plec din ştrand până nu înot măcar 3000 de metri", spune un bărbat. Chiar dacă prețul a crescut puțin fata de anul trecut, asta nu i-a speriat pe ieșeni. "La fel ca anul trecut, mai mult cu 1 leu. 11 lei, sezlongul a rămas la fel, 5 lei, pe o zi întreagă", spune un casier. Și piscinele municipale și-au deschis porțile, iar preţul este unul modest. Intrarea costă 18 lei și include și un șezlong.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Ieşenii vin în valuri la ştrand. Preţul plătit pentru o zi întreagă, cu şezlong inclus