Antena Meniu Search
x

Video Ileana Cristea este femeia care a murit după ce o contabilă s-a aruncat peste ea de la etaj. Fiica şi colegii de birou, mărturii dramatice

Femeia din Bucureşti peste care a căzut de la etajul 5 o sinucigaşă nu a supravieţuit loviturii. A murit peste noapte, în ciuda eforturilor medicilor. Contabila despre care ieri se bănuia că s-a aruncat de la 20 de metri a recunoscut că a vrut să-şi ia viaţa. A povestit că s-a uitat în stradă înainte să sară dar nu a văzut că trecea cineva. Victima sa, o economistă de 60 de ani, locuia în acelaşi bloc şi se îndrepta spre staţia de autobuz în momentul în care a fost izbită. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.10.2023, 20:35

Vezi și

Ileana Cristea locuieşte la acelaşi etaj la care funcţionează şi firma pentru care lucra femeia sinucigaşă. Poate în acelaşi timp în care contabila de 43 de ani a mers pe balcon ca să recurgă la gestul extrem, economista ieşea din bloc şi dorea să ajungă la serviciu. După ce face câţiva paşi, este strivită pur şi simplu de trupul căzut de la 20 de metri. Impactul este asemănător unui accident cu o maşină care circulă cu peste 60 de kilometri la oră. Victima a fost dusă în stare critică la spital. Medicii au operat-o mai bine de cinci ore, în timp ce familia ei a stat cu sufletul la gură.

Alice Zaharia, fiica femeii ucise: Minutele acelea în care aştepţi, aştepţi, te uiţi să-ţi deschidă o uşă, să-ţi zică ceva, momentele acelea sunt. Nu ştiu dacă vă puteţi imagina?

Inima femeii s-a oprit la 10 minute după ce a ieşit din operaţie. Medicii au readus-o la viaţă, pe moment, dar au transmis familiei că şansele de supravieţuire sunt minime.

Contabila care voia să îşi încheie socotelile cu viaţa a scăpat cu răni minor

Pe acelaşi subiect

Alice Zaharia, fiica femeii ucise: Nu ne gândeam decât, Doamne, prin unu la sută, speranţa aceea pe care ne-o dau, să ne legăm de ea.

Ileana Cristea a murit la ora 22 şi 10 minute.

Alice Zaharia, fiica femeii ucise: Toată lumea a fost într-o stare de şoc pentru că nu putea să-şi imagineze cum o femeie atât de bună a putut să fie la locul, cum să zic, la locul nepotrivit în momentul acela.

Contabila care voia să îşi încheie socotelile cu viaţa a scăpat cu răni minore, dar rămâne internată la Spitalul Floreasca.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Contabila de 43 de ani care s-a aruncat de la etaj ar fi recunoscut în fata polițiștilor că a vrut sa își ia viata. Pentru că gestul ei a dus la moartea altei femei, va fi cercetată pentru omor cu intenție indirectă.

Infracţiunea este una rar întâlnită.

Ionuţ Sandu, avocat: Prin faptul că dumneaei s-a aruncat de la etaj într-o zonă populată de foarte multe persoane, dumneaei chiar dacă nu a urmărit să provoace vătămări şi, în acest caz, decesul unei persoane, ea a prevăzut acest rezultat.

Alice Zaharia, fiica femeii ucise: Ea a recunoscut că îi pare rău. Erau poliţiştii şi cu domnii de la ambulanţă, când îi puseseră cămaşa de forţă pe ea. Şi a spus de faţă cu toată lumea că: îmi pare rău, dar eu m-am uitat când am vrut să sar şi nu era nimeni.

Ileana Cristea lasă în urmă un soţ şi două fiice

Colegii au descris-o anchetatorilor drept o persoană introvertită, dar altfel, un profesionist desăvârşit. Nu a fost încă audiată. Procurorii ar putea decide transferul ei la o clinică de psihiatrie, pentru evaluare.

Ionuţ Sandu, avocat: În cazul în care se va stabili că nu avea discernământ la momentul la care a sâvârşit această faptă, vorbim de o cauză de neimputabilitate şi existenţa unei cauze de neimputabilitate înlătură răspunderea penală pentru comiterea acestei infracţiuni.

Ileana Cristea lasă în urmă un soţ şi două fiice. Lucra de 20 de ani la Agenţia Naţională pentru Ocuprarea Forţei de Muncă din Bucureşti. Colegilor nu le vine să creadă că au pierdut-o.

Corina Scarlat, colega femeii ucise: O văd, o văd în faţa ochiilor, la biroul la care stătea şi de fiecare dată când aveam o solicitare, o problemă, era persoana care se oferea din primul moment să ne ajute.

Familia victimei a anunţat că o va da în judecată pe contabilă şi va solicita despăgubiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Ileana Cristea este femeia care a murit după ce o contabilă s-a aruncat peste ea de la etaj. Fiica şi colegii de birou, mărturii dramatice