Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imaginile cu momentul şocant în care adolescentul din Iaşi este înjunghiat într-un autobuz, date publicităţii. Băiatul a fost atacat pentru că scuipa seminţe (Video)

Au fost date publicităţii imaginile care surprind momentul şocant în care un adolescent este înjunghiat de un bărbat într-un autobuz, în Iaşi.

de Redactia Observator

la 07.02.2018 , 10:19

Compania de transport public din Iaşi a dat publicităţii imaginile care surprind momentul şocant în care un adolescent este înjunghiat de un bărbat într-un autobuz.

Camerele de supraveghere din autobuz au filmat atât momentul în care băiatul de 14 ani este înjunghiat cu cuţitul, bătaia care a urmat, dar și când au intervenit poliţiştii. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că, duminică seară, adolescentul mânca seminţe în momentul în care un bărbat de 46 de ani s-a apropiat de el și l-a înjunghiat în piept.

Șoferul autobuzului a blocat imediat ușile vehiculului, călătorii l-au imobilizat pe atacator și au sunat la 112. Polițiștii ajunşi la faţa locului l-au reţinut pe agresor, care, ulterior, a fost arestat pentru 30 de zile. 

Adolescentul a fost transportat de urgență la spitalul Sfânta Maria de către un echipaj SMURD. Din fericire, rana a fost una superficială.

Medicii au spus că obiectul ascuţit i-a provocat copilului din Iaşi o plagă în zona pieptului, la câţiva centimetri de inimă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Imaginile cu momentul şocant în care adolescentul din Iaşi este înjunghiat într-un autobuz, date publicităţii. Băiatul a fost atacat pentru că scuipa seminţe (Video)