Antena Meniu Search
x

Imagini de coșmar în Neamţ, după un accident înfiorător. O familie întreagă, între care 2 copii, şi-au găsit sfârşitul când veneau de la Sfânta Parascheva

O familie întreagă şi-a găsit sfârşitul, după un accident înfiorător, în timp ce se întorceau de la Sfânta Parascheva. Tragedia soldată cu patru morți, între care doi copii, a avut loc pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Săbăoani, județul Neamț. Din primele informaţii, tatăl nu ar fi respectat indicatorul de oprire. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional! 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 13.10.2022, 08:39

Imagini de coșmar în Neamţ, după un accident înfiorător
Imagini de coșmar în Neamţ, după un accident înfiorător - ISU Neamţ

În jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea evenimentului, anunță IJP Neamț. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe Drumul Județean 208, dinspre Mircești, ajuns în intersecția cu DN2-E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 de ani, din județul Prahova.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a patru persoane din Roznov, din autoturismul în cauză și rănirea alteia. Polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

ISU Neamț anunță că la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD), SAJ (trei echipaje cu ambulanțe, dintre care una cu medic) și IPJ.

O familie întreagă şi-a găsit sfârşitul când se întorcea de la Sfânta Parascheva

Pe acelaşi subiect

Până la sosirea forțelor de intervenție conducătorul autoutilitarei s-a autoevacuat, iar un pasager din autoturism a fost scos de către participanții la trafic. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că în autoturismul răsturnat se află patru persoane încarcerate, în stare de inconștiență. Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea celor patru victime, doi adulți și doi copii.

Imediat după ce au fost scoase din autoturism, echipajele SAJ și SMURD au preluat victimele și au început manevrele de resuscitare. Nicio persoană nu a răspuns acestor manevre, medicul de pe ambulanța SAJ declarând decesul unei familii întregi (bărbat de 35 de ani, femeie de 30 de ani și doi copii de 9 și 14 ani). Din primele informaţii, tatăl nu ar fi respectat indicatorul de oprire. 

Un băiat de 11 ani, nepotul familiei şi pasager în autoturism, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la CPU Roman. Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 57 de ani, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Evenimente » Imagini de coșmar în Neamţ, după un accident înfiorător. O familie întreagă, între care 2 copii, şi-au găsit sfârşitul când veneau de la Sfânta Parascheva