Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini de groază cu momentul în care mascaţii greşesc adresa, la Braşov, şi intră peste o fetiţă, pe întuneric (video)

Imagini de groază cu momentul în care mascaţii greşesc adresa, la Braşov, şi intră peste o fetiţă, pe întuneric au fost filmate de camera unuia dintre ofiţerii care au luat parte la acţiune. 

de Cosmin Stăniloiu

la 17.02.2020 , 13:28

  • Mascaţii au dat buzna într-o casă din Braşov şi au speriat doi copii.
  • Poliţiştii au greşit adresa şi au intrat peste oameni nevinovaţi.

Imagini de groază cu momentul în care mascaţii greşesc adresa, la Braşov, şi intră peste o fetiţă, pe întuneric au fost filmate de camera unuia dintre ofiţerii care au luat parte la acţiune. 

Mascaţii au greşit adresa şi au intrat, în forţă, în casa în care locuieşte fosta soţie a unui consilier judeţean din Braşov şi cei doi copii ai săi. S-a întâmplat la primele ore ale dimineţii, joi, când forţele de intervenţie au intrat în casa femeii şi au răvăşit-o, deşi aceasta încerca să-i convingă că nu au venit unde trebuie. 

Din cauza comportamentului mascaţilor, unul dintre copii, băieţelul, a făcut un atac de panică şi a fost dus la spital.

Imagini de groază cu momentul în care mascaţii greşesc adresa, la Braşov, şi intră peste o fetiţă, pe întuneric
Vezi și

Cei doi copii ai femeii, de 10 şi 12 ani, treziţi din somn de intrarea neanunţată a mascaţilor au împietrit la vederea acestora. Un echipaj SMURD a fost chemat la faţa locului.

Pe acelaşi subiect

După minute bune de căutări, când într-un final forţele de ordine au renunţat să mai răscolească imobilul, fosta soţie a consilierului judeţean le-a spus mascaţilor că au greşit adresa.

După percheziţia ratată, conducerea poliţiei se apără şi spune că agenţii nu au făcut decât să pună în aplicare un mandat emis de judecător, în baza informaţiilor culese de investigatori.

Practic oamenii legii încercau să dea de urma unui personaj controversat din lumea interlopă braşoveană. Individul şi mai multe persoane din Braşov, Vâlcea şi Brăila, sunt suspectaţi că, începând cu luna august 2018 au comis mai multe infracţiuni informatice pe teritoriul Statelor Unite.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Imagini de groază cu momentul în care mascaţii greşesc adresa, la Braşov, şi intră peste o fetiţă, pe întuneric (video)