Antena Meniu Search
x

Imagini de la accidentul lui DJ Pagal. Românul este în comă, iar medicii îi dau șanse mici de supraviețuire (Video)

Presa din Spania a publicat imagini de la accidentul în care a fost grav rănit Andrei Motoc, alias DJ Pagal. Bărbatul este în comă indusă, după ce a căzut cu motocicleta , joi, în zona Cap Martinet, în Ibiza.

Vezi și

Presa din Spania a publicat imagini de la accidentul în care a fost grav rănit Andrei Motoc, alias DJ Pagal. Bărbatul este în comă, după ce a căzut cu motocicleta, joi, în zona Cap Martinet, în Ibiza.

Andrei Motoc, cunoscut în România drept DJ Pagal, a căzut cu motocicleta într-o curbă, şi a suferit o lovitură la cap, ruptură de trahee şi de ficat, dar şi mai multe fracturi.

El se află internat la spitalul Nuestra Señora del Rosario, însă medicii sunt rezervaţi privind şansele sale de supravieţuire.

Accidentul a avut loc joi după-amiază şi bărbatul a fost dus la spital, în stare gravă, după ce s-a lovit de un stâlp, dar şi de gardul de sârmă de pe marginea drumului.

Pe acelaşi subiect
DJ Pagal este în comă, iar medicii îi dau șanse mici de supraviețuire

Presa din Spania a publicat imagini de la locul accidentului.

DJ Pagal este în comă indusă, la terapie intensivă.

Primele informaţii arată că DJ Pagal avea cască de proetcţie în momentul accidentului, dar aceasta nu ar fi fost bine prinsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Imagini de la accidentul lui DJ Pagal. Românul este în comă, iar medicii îi dau șanse mici de supraviețuire (Video)