Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini de ultimă oră cu celebrul "Portocală"! Ex-procurorul Negulescu, filmat la scurt timp după ce a fost acuzat că a fabricat probe în dosare (Video)

Site-ul cancan.ro a publicat imagini cu ex-procurorul ”Portocală”, la scurt timp după ce a fost acuzat că ar fi fabricat probe în diverse dosare.

de Redactia Observator

la 16.02.2018 , 09:48

Site-ul cancan.ro a publicat imagini cu ex-procurorul ”Portocală”, la scurt timp după ce a fost acuzat de Vlad Cosma şi Sebastian Ghiţă că ar fi fabricat probe în diverse dosare.

Celebrul ”Portocală” a fost surprins în diferite ipostaze, reporterii cancan.ro trasând, în imagini, aventurile lui Negulescu din ultimele 48 de ore.

Articolul continuă după reclamă

Exclus din magistratură, “Portocală” are un traseu pe care îl respectă, cu sfinţenie, în fiecare zi. Merge într-un bloc în care locuiesc foarte mulţi angajaţi ai ministerului JustiţieI, îşi vizitează avocata, îşi face cumpărăturile, după care revine acasă.

Nu renunţă niciodată la ţigară şi laptop şi circulă camuflat pe stradă. 

Negulescu are un traseu clasic, spun reporterii Cancan. În cea de-a doua zi, ]nsă, a intervenit puţină diversitate în viaţa sa.

"După ce a respectat programul din ziua anterioară, Mircea Negulescu a dat o fugă până aproape de Casa Poporului. De acolo a luat cu propria maşină o domnişoară, alături de care s-a dus la avocata sa", scrie cancan.ro.

În respectivul imobil, procurorul a petrecut câteva zeci de minune. După care s-a dus acasă.

Vezi video aici

Reamintim că fostul deputat PSD Vlad Cosma a dezvăluit într-o serie de înregistrări prezentate la Antena3, în emisiunea "Sinteza Zilei", cum şefii DNA Ploieşti, în frunte cu procurorul-şef Onea Lucian şi cu celebrul procuror Mircea Negulescu ar fi fabricat dosare împotriva lui Victor Ponta, Sebastian Ghiţă şi a familiei Cosma.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Imagini de ultimă oră cu celebrul "Portocală"! Ex-procurorul Negulescu, filmat la scurt timp după ce a fost acuzat că a fabricat probe în dosare (Video)