Antena Meniu Search
x

Foto Detalii tulburătoare despre noaptea în care Daniela, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, a fost bătută cu bestialitate de soţ. A lăsat-o să agonizeze într-o baltă de sânge

O iubire care s-a terminat, dar cu un final pe care doar unul dintre ei l-a acceptat. Daniela nu mai putea trăi cu partenerul său şi a decis să divorţeze. Nu a bănuit nicio clipă că asta avea să o trimită în  spital, iar pe încă soţul său în acte în spatele gratiilor pentru 30 de zile.

de Monica Palade

la 07.06.2023, 17:52

Femeia a fost bătută cu bestialitate chiar de partenerul său, care şi-a premeditat fiecare mişcare. Şi-a dus copiii la bunici, a aşteptat-o pe Daniela să adoarmă şi a lovit-o cu sălbăticie cu un ciocan de făcut şniţele.

Lasată într-o baltă de sânge

Imediat după ce a bătut-o şi a lăsat-o să agonizeze, bărbatul a sunat la 112 să anunţe ce a făcut. Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Oamenii legii sosiţi la faţa locului au găsit-o pe cunoscută artistă de make-up din Timişoara într-o baltă de sânge. Femeia se află internată în stare gravă în secţia ATI.

Medicii cred că femeia va rămâne desfigurată pentru totdeauna. Va şti că sfârşitul unei iubiri a marcat-o cu o cicatrice şi nu doar pe suflet.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Detalii tulburătoare despre noaptea în care Daniela, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, a fost bătută cu bestialitate de soţ. A lăsat-o să agonizeze într-o baltă de sânge