Antena Meniu Search
x

Video Filmul unei răzbunări premeditate. Soţul artistei de make-up din Timişoara şi-a gândit fiecare pas. A aşteptat ca femeia să adoarmă şi a lovit-o cu sete

O cunoscută artistă de make-up, fosta iubită a cântăreţului Nicolae Guţă, a ajuns în comă la spital după ce soţul a lovit-o cu un ciocan. Anchetatorii vor ca bărbatul să fie cercetat pentru tentativă de omor, pe motiv că şi-a premeditat fapta. Înaninte de atac, s-a asigurat că îi poate duce pe cei doi copii la bunici. Medicii spun că loviturile au fost atât de dure, că femeia ar putea rămâne desfigurată. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.06.2023, 17:48

Vezi și

Reporter: Îţi pare rău de ce ai făcut? De ce ai lovit-o cu ciocanul? Te-ai gândit la fetiţe vreun pic? 

Opt ore a durat prima operaţie la care a fost supusă Daniela Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guţă. Femeia a fost lovită de mai multe ori cu ciocanul de soţul cu care era în divorţ. Gestul extrem de violent ar fi fost unul premeditat. Bărbatul în vârstă de 45 de ani i-ar fi dus pe cei doi copii la bunici şi a aşteptat ca femeia să adoarmă, înainte de a o ataca. Speriaţi de ţipetele femeii, vecinii au sunat la 112. 

A lovit-o cu sete după ce femeia a adormit 

Iulia Pop, reporter Observator: Pentru că starea femeii este gravă, iar atacul a fost unul extrem de violent, procurorii vor cere schimbarea încadrării de la loviri şi alte violenţe şi violenţe în familie, la tentativă de omor.  

Pe acelaşi subiect

Carmen Fogaș, avocat: Vorbim de tentantivă de omor premeditat, este omor calificat. Ne gândim să cerem şi un ordin de restricţie. 

Apropiaţii recunosc că cei doi ar fi avut probleme în ultima vreme, însă spun  că bărbatul era o fire calmă. 

Ana Vasilescu, sora victimei: Eu nu am simţit tensiuni între ei, îi auzeam că aveau divergenţe. Nu am nicio explicaţie. La cum l-a cunoscut eu, nu mi-am imaginat că ar fi putut face aşa ceva.

Daniel Roba, frate: Să vedem ce se întâmplă cu copiii. Dacă el nu primeşte 29 de zile, mi-e frică să nu meargă acasă şi din răzbunare, din gelozie, să nu facă vreo minune, să dea în cap la copiii ăia.

Femeia a suferit multiple leziuni la nivelul capului dar şi la mâini. Potrivit medicilor, în urma traumatismelor, cel mai probabil, femeia va rămâne desfigurată. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost dus la audieri şi este reţinut pentru 24 de ore. Au fost informaţi şi inspectorii de la Protecţia Copilului, care vor deschide o anchetă în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul unei răzbunări premeditate. Soţul artistei de make-up din Timişoara şi-a gândit fiecare pas. A aşteptat ca femeia să adoarmă şi a lovit-o cu sete