Antena Meniu Search
x

Video Imagini filmate imediat după explozia de la Dedeman Botoşani. Magazinul a fost distrus parţial

Explozie puternică la un magazin Dedeman din Botoșani. O explozie urmată de incendiu s-a produs vineri la un magazin de bricolaj din orașul Botoșani. Autoritățile sunt în alertă. Din primele informații, 12 persoane au fost rănite în urma deflagrației, iar una dintre ele este în stare gravă. Momentele de după incident au fost filmate.

de Redactia Observator

la 07.06.2024 , 11:31

Autorităţile din judeţul Botoşani au activat, vineri, Planul Roşu de intervenţie după ce s-a produs o explozie urmată de incendiu la un magazin de bricolaj Dedeman.

Explozie la un magazin Dedeman din Botoşani

IGSU anunţă, vineri, producerea unei explozii urmate de un incendiu la un magazin de bricolaj din municipiul Botoşani. ”Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la faţa locului, au fost alocate 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială transport personal victime multiple, 2 ambulanţe SMURD şi 1 unitate de terapie intensivă mobilă”, anunţă IGSU.

Vezi și

La faţa locului s-au deplasat 12 echipaje din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu patru autospeciale de stingere, trei ambulanţe SMURD şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. ”Din primele informaţii, şapte persoane au fost rănite şi privesc îngriji medicale. Alte 30 de persoane au ieşit singure din magazin”, a transmis ISU Botoşani.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se intervine pentru căutarea altor persoane surprinse în magazin şi pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Imagini filmate imediat după explozia de la Dedeman Botoşani. Magazinul a fost distrus parţial