Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini impresionante la Miercurea Ciuc, de Paștele Catolic. Oamenii au respectat distanțarea fizică la ceremonialul de sfinţire a bucatelor

Dovada că sărbătoarea Paștelui se poate desfășura, în siguranță, dacă oamenii respectă măsurile simple pentru limitarea răspândirii coronavirusului. La Miercurea Ciuc, credincioșii sunt un exemplu, în acest sens. Deși numeroși, participanții la ceremonialul de sfințire a bucatelor au respectat toate restricțiile impuse de pandemie.

de Redactia Observator

la 04.04.2021, 19:42

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Vezi în galeria foto modul în care s-a desfășurat ceremonialul de sfințire a bucatelor la Miercurea Ciuc

Paștele Catolic s-a desfășurat și în acest an în condiții speciale. Însă, în ciuda restricțiilor, credincioșii din Miercurea Ciuc au dat dovadă de un comportament exemplar, respectând toate măsurile anunțate pentru limitarea răspândirii virusului. 

La eveniment au participat sute de persoane, în centrul orașului. Ceremonialul s-a desfășurat pe o suprafață de doi kilometri, cu respectarea distanțării fizice. 

Organizatorii au oferit măști de protecție și i-au îndemnat pe oameni ca la eveniment să participe doar un singur membru de familie, pentru a reduce numărul de participanți. Cu toate acestea, duminică, în centrul orașului, s-au strâns 3.500 de persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Imagini impresionante la Miercurea Ciuc, de Paștele Catolic. Oamenii au respectat distanțarea fizică la ceremonialul de sfinţire a bucatelor