Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice în Gorj, după explozia magistralei de gaze din Hurezani

Mobilizare de forţeîn comuna Hurezani din Gorj, după ce o magistrală de gaz a explodat! Flăcări violente au cuprins sediul administrativ al staţiei de pompare.

Vezi și

Mobilizare de forţe în comuna Hurezani din Gorj, după ce o magistrală de gaz a explodat! Flăcări violente au cuprins sediul administrativ al staţiei de pompare. Cinci oameni care lucrau acolo au ajuns la spital cu arsuri, iar opt maşini au fost distruse de foc. Situaţia este atât de periculoasă, încât localnicii care stau în zonă şi-au părăsit casele. În plus, din cauza exploziei, 12 localităţi au rămas fără gaze.

O bubuitură puternică şi flăcări uriaşe au creat panică. Angajaţii staţiei de pompare a gazului s-au salvat în ultima clipă din sediul care a fost cuprins de incendiu.

Cei cinci răniţi au fost imediat preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital.

Explozia a fost extrem de puternică şi maşinile angajaţilor au fost cuprinse de flăcări. 

Pe o rază de 500 de metri, pompierii au evacuat toţi oamenii. Oricum aceştia, imediat ce au auzit bubuitura, au fugit din casele care au fost şi ele afectate în urma exploziei. În urma dezastrului zona arată ca după război.

La faţa locului criminaliştii, cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă şi pompierii fac cercetări amănunţite, să vadă din ce cauză s-a întâmplat totul. Poliţiştii au deschis şi un dosar penal pentru distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice în Gorj, după explozia magistralei de gaze din Hurezani