Antena Meniu Search
x

Imagini TERIFIANTE! După crima de la Oradea, GELOZIA face noi victime: Un bărbat l-a lovit cu maşina pe rivalul său, l-a atacat cu o sabie, iar apoi şi-a înfipt un cuţit în piept

Un bărbat din Bucureşti a provocat un accident rutier, din gelozie, el lovind intenţionat o altă maşina în care se afla rivalul său, în zona localităţii Popeşti-Leordeni.

Update ora 22:00 - Bărbatul care a provocat accidentul din Popeşti-Leordeni fusese părăsit de iubită şi, gelos fiind pe actualul iubit al acesteia, l-a urmărit cu maşina din Capitală până în Popeşti-Leordeni, unde l-a izbit intenţionat cu maşina.

Apoi, când a coborât din maşină, l-a rănit cu o sabie pe rivalul său, după care şi-a înfipt un cuţit în piept.

Potrivit martorilor, bărbatul s-a plimbat câteva minute pe stradă, în apropiere de locul accidentului, până la venirea ambulanței. Atacatorul se află acum în stare gravă la spital.

Pe acelaşi subiect

Foto: digi24.ro

Un bărbat din Popeşti-Leordeni a provocat un accident rutier, din gelozie, el lovind intenţionat o altă maşina în care se afla rivalul său.

Potrivit unor surse judiciare, citate de News.ro, şoferul care a provocat accidentul ar fi lovit intenţionat maşina în care se afla rivalul său, după mai multe şicane în trafic. Maşina lovită a fost proiectată în alte două autoturisme.

Cei doi bărbaţi ar fi coborât ulterior din maşini şi s-ar fi luat la bătaie.

În incident au fost rănite patru persoane. Bărbatul care a provocat incidentul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni, în timp ce bărbatul atacat a fost dus la Spitalul Floreasca, au mai spus sursele citate.

Un alt bărbat care se afla în maşina lovită de atacator a ajuns, de asemenea, la spital, ca şi o persoană aflată în unul dintre cele două autoturisme în care a ricoşat maşina celui şicanat în trafic.

Bărbatul care s-a aflat la originea incidentului este cercetat de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe, ultraj şi tulburarea liniştii publice, au mai arătat sursele judiciare, care au precizat că nu este exclus ca încadrarea faptelor să fie schimbată în tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Imagini TERIFIANTE! După crima de la Oradea, GELOZIA face noi victime: Un bărbat l-a lovit cu maşina pe rivalul său, l-a atacat cu o sabie, iar apoi şi-a înfipt un cuţit în piept