Antena Meniu Search
x

SFÂŞIETOR! Ultimul gând al Daliei Duca înainte de a fi asasinată a fost să cumpere dulciuri pentru bunici (VIDEO)

Dalia Duca, tânăra ucisă în mod brutal cu două gloanţe în cap de interlopul Adrian Hadlii, miercuri dimineaţă, dorea în acea zi să le cumpere bunicilor ei vitamine, biscuiţi şi "ceva dulce".

Dalia Duca, tânăra ucisă în mod brutal cu două gloanţe în cap de interlopul Adrian Hadlii, miercuri dimineaţă, dorea în acea zi să le cumpere bunicilor ei vitamine, biscuiţi şi "ceva dulce".

Noi detalii despre ultimele clipe trăite de Dalia Duca ne sunt furnizate chiar de către familia tinerei.

Tatăl Daliei le-a arătat reporterilor Observator TV lista de cumpărături pe care tânăra a pregătit-o pentru ziua de miercuri. 

Dalia dorea să-i cumpere bunicii ei vitamine şi "ceva dulce", iar bunicului vroia să-i cumpere biscuiţi.

Pe acelaşi subiect

Pe listă se regăsesc, de asemenea, fructe, legume şi produse lactate pentru ea.

Dalia Duca a fost asasinată de fostul iubit, Adrian Hladii, miercuri, după ce acesta a răpit-o cu maşina din faţa casei sale. A împuşcat-o la scurt timp după aceea, apoi a dus-o pe câmp, pe malul râului, a mutat-o pe bancheta din spate şi a abandonat maşina. Apoi a dispărut.

Poliţiştii l-au reperat sâmbătă seara într-un apartament din Oradea, la câteva ore după ce tânăra în vârstă de 24 de ani fusese înmormântată. Încolţit de mascaţi, Adrian Hladii s-a aruncat pe fereastră, de la etajul 4, şi a murit la scurt timp după impactul cu solul.

Citeşte şi FILMUL MORŢII interlopului Adrian Hladii: Cum a fost folosită SOŢIA suspectului pentru a rezolva cazul ASASINĂRII Daliei Duca (FOTO&VIDEO)

Citeşte şi SFÂSIETOR! Prietenii Daliei Duca şi-au luat rămas bun: "Cu greu am avut curaj să mă apropii de sicriul ei. Era de o frumuseţe inimaginabilă, părea a fi Albă-ca- Zăpada"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SFÂŞIETOR! Ultimul gând al Daliei Duca înainte de a fi asasinată a fost să cumpere dulciuri pentru bunici (VIDEO)