Antena Meniu Search
x

Impresionanta colecţie a lui Corneliu Vadim Tudor, scoasă la licitație

Impresionanta colecţie a lui Corneliu Vadim Tudor este de vânzare. La aproape două luni de la moartea Tribunului, fiicele şi soţia îi scot la vânzare muzeul.

Vezi și

 Impresionanta colecţie a lui Corneliu Vadim Tudor este de vânzare. La aproape două luni de la moartea Tribunului, fiicele şi soţia îi scot la vânzare muzeul. Manuscrise rare, obiecte de birou în ediţie limitată, documente istorice şi autografe de valoare, toate adunate de-a lungul timpului de Vadim, vor fi licitate peste două săptămâni. Cel mai ieftin exponat are un preţ de pornire de 25 de euro, iar cel mai scump, şapte mii.

Peste 300 de obiecte de valoare îşi vor găsi un alt proprietar în mai puţin de două săptămâni. E doar o mică parte din comoara Tribunului.

Pentru amintirile lui Vadim nu se plăteşte chiar aşa de mult. Este şi cazul acestei fotografii în care Tribunul apare alături de Papa Ioan Paul al doilea şi Patriarhul Teoctist. Licitaţia pentru fotografia-document porneşte de la 90 de euro.

Ceasul de trăsura al lui Mihail Kogălniceanu va fi vândut pentru cel puţin 900 de euro, în timp ce stiloul din aur, în ediţie limitată, cu care s-au scris poate multe dintre pamfletele Tribunului, poate fi adjudecat de cel dispus să scoată din buzunar cel puţin 6.500 de euro.

Întreaga colecţie le-ar putea aduce o mică avere soţiei şi fetelor lui Vadim. 50.000 de euro.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie, la vârsta de 65 de ani. După dispariţia Tribunului, fiica cea mare, Lidia, i-a preluat afacerile. Şi datoriile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Impresionanta colecţie a lui Corneliu Vadim Tudor, scoasă la licitație