Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Împrumuturi luate de o femeie din Constanţa pe datele altor persoane. Prejudiciu de 90.000 de lei şi droguri găsite la percheziţii

O femeie din Constanţa este acuzată că a luat două împrumuturi folosind datele de identitate ale altor persoane, prejudiciul în acest caz fiind de 90.000 de lei. În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit droguri.

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 15:15

- Shutterstock

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că, în cadrul acţiunii Jupiter, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, în cadrul unui dosar penal deschis pentru fraudă informatică în formă continuată, fals privind identitatea în formă continuată şi fals informatic în formă continuată.

Prejudiciu de 90.000 de lei

”Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că o femeie, de 38 de ani, ar fi contractat mai multe împrumuturi de la două instituţii financiare, folosind date de identitate ale altor persoane, cauzând un prejudiciu de aproximativ 90.000 de lei. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate înscrisuri cu valoare probatorie şi un telefon mobil. Totodată, au fost descoperite 15 pliculeţe ce conţineau aproximativ 4 grame de droguri, 111 pliculeţe ce prezentau urme de droguri, 3 pipe ce conţineau astfel de substanţe şi un cântar de mare precizie”, au precizat poliţiştii, potrivit news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Ei i-au sesizat şi pe poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, potrivit competenţei. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ce alegeţi: plata la proprietate sau online, prin site-urile de rezervări?
Observator » Evenimente » Împrumuturi luate de o femeie din Constanţa pe datele altor persoane. Prejudiciu de 90.000 de lei şi droguri găsite la percheziţii