Antena Meniu Search
x

Video În București, mii de credincioși au ieșit din case și au înălțat rugăciuni la cer. La miezul nopții, toate clopotele au bătut pentru a vesti Învierea

În Capitală, bisericile au fost învăluite în lumină sfântă, noaptea trecută. Mii de credincioși au ieșit din case și au înălțat rugăciuni la cer. Plini de emoție, la miezul nopții, au cântat împreună Hristos a Înviat. Lumina Sfântă a adus bucurie în sufletele tuturor. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 16.04.2023, 09:39

Vezi și

Lumina Sfântă a ajuns seara trecută, pe Aeroportul Otopeni, direct de la Mormântul Sfânt din Ierusalim. A fost adusă de doi delegaţi ai Patriarhiei Române, iar mai apoi a plecat spre alte zone din ţară. În Bucuresti, la Mănăstirea Radu Vodă, unul dintre cele mai încărcate de istorie locuri din ţara noastră, mii de credincioşi au ocupat întreaga curte și străduțele care înconjurau lăcașul de cult. La miezul nopții, toate clopotele din țară și din Capitală au bătut pentru a vesti Învierea. Lumina este aici, iar oamenii sunt lumina. Hristos a Înviat!  

Oamenii au cântat Hristos a Înviat, cu inimile pline de emoţie şi bucurie

Laolaltă cu preoţii, oamenii au cântat Hristos a înviat, cu inimile pline de emoţie şi bucurie. 

Lumina Sfântă a fost împărțită mai apoi fiecărui credincios venit cu speranța că va rămâne în suflete pentru totdeauna. 

Copiii, aşezaţi in primele randuri si încurajați de părinți, au fost primii care au aprins timid lumânările. Şi la Patriarhie, mii de oameni au venit să ia lumină la slujba oficiată de Patriarhul Daniel.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » În București, mii de credincioși au ieșit din case și au înălțat rugăciuni la cer. La miezul nopții, toate clopotele au bătut pentru a vesti Învierea